Aktywne Wpisy
testuser +8
#pasibus #zalesie #wroclaw
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
Pokojowa +6
Ale sam fakt odbycia studiów na kierunku prawo, które jak przypominam musiał odbyć, żeby odbyć prokuratorską aplikację (pominąwszy Twoje wymysły o tym, że aplikację odbył dzięki koneksjom PZPR) sprawia, że jest prawnikiem.
Tak samo jak lekarz kończący kierunek lekarski jest lekarzem nawet, jeżeli po studiach nie
@Tamerlan: Gdybyś trolllu miał chociaż minimum wiedzy, to byś wiedział że historia prawa, należy do NAUK PRAWNYCH, natomiast kryminologia należy do NAUK POMOCNICZYCH PRAWOZNAWSTWA obok takich nauk jak:
medycyna sądowa, psychologia i psychiatria sądowa, informatyka prawnicza
Zatem magistrowi z dziedziny historii prawa znacznie bliżej do
@erbo: Nie, to magister prawa, a nie historii prawa. Zresztą #!$%@?łeś coś o tym, że prawo to nie nauka prawna...
@Tamerlan: Naucz się czytać, bo już nudzisz i oranie twoich bzdur nie sprawia żadnej radości.
@Tamerlan: A kryminolog to magister kryminologi, a nie prawa xD
Zaraz połkniesz własne słowa XD
@Tamerlan: No fajnie, tylko że ma magisterkę i doktorat z kryminologii, a nie z prawa xD
@Tamerlan: Idź trollować kogo innego, bo nie wierzę że ktoś może nie rozumieć różnicy miedzy tymi zdaniami xD
TOTALNE SAMOZAORANIE xD
@erbo: Odbycie studiów prawniczych, zdobycie tytułu mgr na wydziale prawa i kierunku prawa znaczy, że ktoś jest prawnikiem. Zaorał cię tu słownik PWN.
Odbycie studiów medycznych na kierunku lekarskim oznacza tytuł zawodowy lekarza. Nie pisz debilizmów na przyszłość.
Widać, że z uczelnią to miałeś kontakt z miotłą w ręku...
Absolwent prawa to prawnik i Rzepliński jako taki jest prawnikiem. Nieistotny jest temat jego pracy mgr ani twoje urojenia co jest nauką prawną, a co nie.
Komentarz usunięty przez autora