Aktywne Wpisy
kamilek123 +147
Tak czytam sobie stare wpisy i widzę że jest tutaj odwieczny problem z nazewnictwem tego oto przedmiotu.. #pytanie #problemypierwszegoswiata #ciekawostki
Jak nazywasz to urządzenie?
- kręcinożyk 21.7% (31)
- ostrzydziurka 21.7% (31)
- ołówkoskrobek 7.7% (11)
- strzygaczka 30.1% (43)
- ostrowirnik 18.9% (27)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@kamien23: XDDDD
taki protip - fundamentalizmy religijne to prawica
żeby zrozumieć swój błąd trzeba nie mieć wyżartego mózgu więc raczej obejdzie ich to i będą dalej głosić swoje "prawdy"
Jakby co to polecam Inny Świat oraz Archipelag gułag.
Że mordowali i gazowali w obozach miliony ludzi, że spuszczali na cywilne miasta bomby atomowe, zrównując je z ziemią.
i pośrednio mieć krew setek milionów ludzi na rękach
Jakie uczucie być muzułmaninem i czytać o czynach następców Mahometa i dziełach Timura Chromego.
Jakie uczucie być Chińczykiem i czytać jak to własny rząd otworzył tamy na Żółtej Rzece zabijając 500-900 tysięcy własnych obywateli. Jakie to jest uczucie kompletnie nie liczyć się z życiem człowieka. Jakie to uczucie być obywatelem ateistycznego ZSRR który mordował i zamęczał swoich obywateli na potęgę.
Jakie to jest uczucie być Tengrystą (Tengri) i czytać
może w ten sposób, że wasza ideologia jest za wpuszczaniem i obroną tej dziczy?
nie wiem, nie jestem chińczykiem
nie wiem, nie jestem rosyjskim ateistą
nie wiem, nie jestem tengrystą
@kamien23 ale jesteś białą chrześcijańską europejką, pośrednio masz krew na rękach
Komentarz usunięty przez moderatora
@Trawker: to teza z bledami. Ja np. jestem za wpuszczeniem tylko bezpiecznych imigrantow do Europy. Nie popieram wpuszczania terrorystow.
@kamien23: nawet gdybys byl, to bys nie byl za to nawet posrednio odppwiedzialny, wiec to bez znaczenia okolicznosc.
@stekelenburg5:
Jak to zweryfikować?
-Nie będzie pan