Wpis z mikrobloga

Ciekawe jakie to uczucie być lewakiem i czytać wiadomości w których islamski terrorysta po raz kolejny rozjeżdża ludzi na papkę. Dysonans poznawczy musi być straszny. Z prawaków można się ponabijać że "trybunał", "demokracja", "Misiewicz" itp. ale tutaj pośrednio ma się krew na rękach... #neuropa #lewackalogika #zamach #uchodzcy #imigranci #berlin #niemcy
k.....3 - Ciekawe jakie to uczucie być lewakiem i czytać wiadomości w których islamsk...

źródło: comment_MCsB5IkQtX87dRZ0lkZTwHlr30JvpBkp.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
@kamien23: Wcale nie muszą zmienić myślenia. Proszę poczytaj o tym co żarliwi komuniści zamknięci w Łagrach mówili. Nawet groźba śmierci może człowieka nie wyleczyć z ideologii.

Jakby co to polecam Inny Świat oraz Archipelag gułag.
  • Odpowiedz
@kamien23: ciekawe jakie to uczucie być chrześcijaninem, i czytać historię, w której biali europejscy chrześcijanie najechali 4 wielkie kontynenty, Amerykę Południową, Amerykę Północną, Afrykę, Australię, mordowali, grabili, niewolili i handlowali nimi za pieniądze.
Że mordowali i gazowali w obozach miliony ludzi, że spuszczali na cywilne miasta bomby atomowe, zrównując je z ziemią.

i pośrednio mieć krew setek milionów ludzi na rękach
  • Odpowiedz
@stekelenburg5: A władza to jakiś osobny byt?Przecież rządzą z woli ludu, ci debile powtarzam debile, którzy wybrali np.merkelową mają krew na rękach.Czyż nie tak działa dupokracja?
  • Odpowiedz
@spere:
Jakie uczucie być muzułmaninem i czytać o czynach następców Mahometa i dziełach Timura Chromego.
Jakie uczucie być Chińczykiem i czytać jak to własny rząd otworzył tamy na Żółtej Rzece zabijając 500-900 tysięcy własnych obywateli. Jakie to jest uczucie kompletnie nie liczyć się z życiem człowieka. Jakie to uczucie być obywatelem ateistycznego ZSRR który mordował i zamęczał swoich obywateli na potęgę.
Jakie to jest uczucie być Tengrystą (Tengri) i czytać
  • Odpowiedz
@Okcydent: nie wiem, nie jestem muzułmaninem
nie wiem, nie jestem chińczykiem
nie wiem, nie jestem rosyjskim ateistą
nie wiem, nie jestem tengrystą

@kamien23 ale jesteś białą chrześcijańską europejką, pośrednio masz krew na rękach
  • Odpowiedz
@8ary: ciesze sie.
@Trawker: to teza z bledami. Ja np. jestem za wpuszczeniem tylko bezpiecznych imigrantow do Europy. Nie popieram wpuszczania terrorystow.
@kamien23: nawet gdybys byl, to bys nie byl za to nawet posrednio odppwiedzialny, wiec to bez znaczenia okolicznosc.
  • Odpowiedz