#anonimowemirkowyznania Troszkę mi się ostatnio przytyło, gdy jest ciepło biegam, staram się żyć w miarę aktywnie, ale w zimie im więcej czasu mogę spędzić w łóżku tym lepiej... (╯︵╰,) Chcę iść na siłownię, pierwszy raz a do tego tylko na bieżnię, nie chcę robić z siebie nie wiadomo jakiego koksa, a tylko zrzucić te odrobinę nadprogramowego tluszczyku, wiem, że bieganie pomoże. Bieganie na zewnątrz odpada z powodów zdrowotnych. I tu pojawia się problem, bo strasznie przejmuję się tym co myślą o mnie inni ludzie i obawiam się tego, że gdy na siłowni będę tylko biegać na bieżni będą się ze mnie hurr durr wszyscy śmiali.. ( ͡°ʖ̯͡°) Proszę wyprowadźcie mnie z błędu, chyba że mam rację i słusznie się boję, to wymyślę coś innego niż ta siłownia
@AnonimoweMirkoWyznania nikt na siłowni nie śmieje się z grubszych ludzi. Wiedzą, że niedawno podjęli ciężką decyzję o zmianie. Idź na siłownię, jesteś tam mile widziany
@AnonimoweMirkoWyznania: nikt sie nie smieje, serio, nikt sie nie smial jak zaczynalem z pusta sztanga na plaskiej , nikt sie nie smieje jak nakladam na nia tylko 2x po 10 kilo teraz... smieja sie z tych co siedza w domu i wpieprzaja czipsy i narzekaja na geny
@AnonimoweMirkoWyznania: Byłam kiedyś na siłowni, bo zawoziłam niebieskiego na squash i chciałam jakoś się nie nudzić. pojeździłam na rowerku i nikt się dziwnie nie patrzył.
Troszkę mi się ostatnio przytyło, gdy jest ciepło biegam, staram się żyć w miarę aktywnie, ale w zimie im więcej czasu mogę spędzić w łóżku tym lepiej... (╯︵╰,) Chcę iść na siłownię, pierwszy raz a do tego tylko na bieżnię, nie chcę robić z siebie nie wiadomo jakiego koksa, a tylko zrzucić te odrobinę nadprogramowego tluszczyku, wiem, że bieganie pomoże. Bieganie na zewnątrz odpada z powodów zdrowotnych. I tu pojawia się problem, bo strasznie przejmuję się tym co myślą o mnie inni ludzie i obawiam się tego, że gdy na siłowni będę tylko biegać na bieżni będą się ze mnie hurr durr wszyscy śmiali.. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Proszę wyprowadźcie mnie z błędu, chyba że mam rację i słusznie się boję, to wymyślę coś innego niż ta siłownia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop