Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1070
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +13
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Podróż planuję na maks pół roku.
Czy ktoś z was był na takim wyjeździe?
Proszę o Wasze wskazówki.
#podroze #podrozujzwykopem #rpa #malezja #tajlandia
PS. Bilet w jedną stronę już kupiony.
PSS. #ajswpodrozy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do okoła świata może i chciałbym pojechać ale nie wiem czy starczyło by mi kasy i czy jestem w stanie wytrzymać tyle w samotnej podróży :)
Zamykasz rozdział, a z czym otworzysz nowy? Masz do czego wracać?
Na powrót jakiś bufor pieniędzy sobie odołożyłem.
Mam dom rodzinny na wsi gdzie mogę zawsze wrócić. Po powrocie zaczynam można powiedzieć "od początku".
Skąd to pytanie?
Ja całą kasę wydaję na podróże i nie mam żadnych oszczędności. Jak na razie moim jedynym dorobkiem jest samochód z 2000 roku.