Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
20lv here i do wczoraj bylem prawiczkiem. Poszedłem na imprezę, trochę wypiłem (ale nie tak bardzo) i poznałem zwykłą fajną dziewczynę (wypokowe 7/10), potem udałem się z nią na jej stancję. Muszę przyznać, że trochę byłem obsrany, myślałem 'długo nie wytrzymam' i będzie miała ze mnie bekę. Powiedziałem jej, iż od roku nie byłem z żadną dziewczyną. Uśmiechnęła się tylko i zarumieniła. Doszedłem dwa razy, ona raz (fajnie jest pieścić tam kobietę :)). Pierwszy raz wytrzymałem 15sek xD, a drugi z 2min. Progres jak na siłce xD. W każdym razie czułem się świetnie. Pocałunki i pieszczony bardzo mi się podobały (jej też) były bardzo podniecające.
Do tej pory wstydziłem się dziewczyn, ale teraz w pewien sposób się to zmieniło. Gdy leżeliśmy obok siebie nago to zdałem sobie sprawę, że niepotrzebnie. Nawet powiedziała, że mam dużego ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po części się odblokowałem, gdyż zacząłem z nią swobodnie rozmawiać. Jak dotąd z nowo poznanymi dziewczynami miałem z tym problem. Nie wiedziałem na jakie tematy rozmawiać. Teraz ze sobą piszemy i umówiliśmy się jutro na łyżwy. Może lepiej się poznamy i coś poważnego do siebie poczujemy. Nawet jeśli nie to przypuszczam, że prędzej czy później kogoś poznam :).
Najtrudniej mi było przełamać się na imprezie, gdy się 'zbliżaliśmy', później było łatwiej.
Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale nowe doświadczenia nauczymy mnie jednego. Nie ma co się bać.
#tfwnogf #przegryw #wygryw #s--s #chwalesie #coolstory

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: Mnie to w ogóle na przykład nie obchodziłoby czy jest dobra w łóżku. Prawik here. Obchodziła by mnie kompatybilność i dawanie sobie nawzajem przyjemności. Fajnie jakby miała jakieś zainteresowanie byśmy mogli dzielić się tym i moimi zainteresowaniami i nigdy się nie nudzić.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: kazdy ma swoje priorytety. Jesli malbym wybierac miedzy niezamadra dziewczyna, ktora spelnia moje oczekiwania seksualne, czyli czesty (co najmniej raz dziennie) ciekawy s--s a bardzo madra, inteligentna dziewczyna, ale taka co chce tylko po ciemku, a oral to to dla niej zlo, i s--s raz na tydzien to wole ta pierwsza. Dla przykladu Jan Kulczyk poza miliardami mial doktorat prawa i fakultet z ekonomii, wyksztalcony gosc, a gustowal w
  • Odpowiedz
@MINDGAME: Ale patrz wyżej. Więcej jest nieprawiczków niż prawiczków (nie lubię tego określenia, jakby to było coś gorszego). Więc wymagania nieprawiczkowe przeważają => WYNIK JAK WYŻEJ TA DAM PRAWDA NIE JEST ROMANTYCZNA LECZ BRUTALNA ALE JEST PRAWDĄ
  • Odpowiedz
@Hannahalla: prawiczek 20lv+ to ktos gorszy, kazdy o tym wie, lacznie z samym prawiczkiem. Mowmy jak jest, jedni pragna romantycznej milosci, a drudza pragna milosci przede wszystkim cielesnej. I jesli dwie osoby o podobnym podejsciu sie razem to stworza dobry zwiazek.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Bo to jest coś gorszego dla faceta, to brzemienie. Ej to, że jestem prawnikiem nie znaczy, że nie moge mieć wymagań, to nie znaczy że moge być z przesadnie gruba byle zaruchac. Ja o siebie dbam i chociaż tyle bym oczekiwał od partnerki.
  • Odpowiedz
, ale teraz w pewien sposób się to zmieniło. Gdy leżeliśmy obok siebie nago to zdałem sobie sprawę, że niepotrzebnie. Nawet powiedziała, że mam dużego ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po części się odblokowałem, gdyż zacząłem z nią swobodnie rozmawiać. Jak dotąd z nowo poznanymi dziewczynami miałem z tym problem.

@AnonimoweMirkoWyznania: niema sie czego bać! wchodzisz Andrzeju!
  • Odpowiedz
Doszedłem dwa razy, ona raz.

Pierwszy raz wytrzymałem 15sek xD, a drugi z 2min.

Nawet powiedziała, że mam dużego

Teraz zastanów się ile razy kłamała ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu

Dla przykladu Jan Kulczyk poza miliardami mial doktorat prawa i fakultet z ekonomii, wyksztalcony gosc, a gustowal w blond karynkach w wersji lux

Jego ex żona skończyła prawo i była sędzia, druga partnerka też skończyła prawo i robiła dobre biznesy zanim go poznała. Stulej z wykopu nazywa je blond karynkami w wersji lux, sugerując że nic zawodowo w życiu nie osiągnęły. Beka milion XDD
  • Odpowiedz