Wpis z mikrobloga

Mame prosiła mnie o zrobienie „kartki świątecznej” z jej psami - psiary w jej okręgu mają tradycję wrzucania tych pierdółek na FB i ona tesz kce. No to co, idę popatrzeć na wzorce od nich i moje oczy zaczynają krwawić… Ja na pewno czegoś takiego bym nie odwalił, wstyd by mi było, więc zasiądę do fotoszopa.

Nie mam konceptu, wysłała mi 30 zdjęć swoich morduniek i mówi „taki zdolny w komputerach to w pół godziny zrobi”. Jak chce pieprzoną kokardkę na łbie wyżła to no problemo. Jakieś pomysły? Może jakieś wzory, gdzie bym te psiaki wkleił i dodał czapeczki mikołajowe, nie wiem. Pomysły ludzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Chociaż jakieś strony ze wzorowymi kartkami, bym wyciachau przestrzeń i wsadził te kundle no…

rayuuu - Mame prosiła mnie o zrobienie „kartki świątecznej” z jej psami - psiary w je...

źródło: comment_oSuFpDuXEqnyKeyfR9WHXzRfxpuhelkH.jpg

Pobierz
  • 6
@rayuuu: canva.com fajny edytor online. Nie jest tandetny, naprawdę dobrze zrobiony. Masz tam całe kartki które możesz wziąć gotowe na początek i przerobić po swojemu i jest dużo elementów które możesz sobie zaaranżować. Możesz też po prostu wyeksportować gotowy layout i wsadzić sobie do fotoszopa jeśli tam wolisz pracować.