Wpis z mikrobloga

Pytanie do różowych pasków bo chyba byłem wczoraj efektem działania #logikarozowychpaskow ale wole się upewnić. Pisząc od początku, byłem wczoraj na piwie z kolegami. Jak to w takich pubach, spotkaliśmy tam kolejnych znajomych a wraz z nimi jakieś ich koleżanki. Po 3-4 kuflach wpadliśmy na pomysł by wszyscy pójść na jakieś w----y do domu jednego z nas i tam zaczyna się koncert.
Kolega u którego byliśmy mieszka w kawalerce, nas było z 10 osób więc chcąc nie chcąc siedzieliśmy obok siebie na łóżku w tym ja obok jednego różowego paska. Dziewczyny nigdy nie widziałem wcześniej, z wyglądu mocne 7/10. No właśnie z wyglądu bo mimo, że tak jak wspomniałem widziałem ją pierwszy raz to reagowała na mnie ogromną agresją. Wręcz niespotykaną, cokolwiek bym nie powiedział kwitowała "i co się chwalisz", gdy na nią spojrzałem słyszałem "i co się patrzysz". Z racji tego, że w stosunku do kobiet jestem potulny jak baranek sprawę olałem i unikałem z nią jakiejkolwiek interakcji. Impreza się skończyła, wszyscy wrócili do domu, całkowicie o sytuacji i o niej zapomniałem aż tu nagle dzisiaj wchodzę na Facebooka a tam zaproszenie do znajomych i jakaś próba konwersacji ze mną. Dodam tylko, że dziewczę ma 29 lat, wyższe studia i z tego co opowiadali wspólni znajomi ogarnięta życiowo, wykluczam więc, że mogłaby być aż tak infantylna. Co więc tam się o------o?

#kiciochpyta #c-----------o #gorzkiezale
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SamChilders: Też doszedłem do wniosku, że się ze mną droczyła. Ale przypominam, że mamy wspólnych znajomych i oni mówili, że nigdy tak się nie zachowywała, na tej imprezie mówili nawet, że musiała się spić i się jej NIE spodobałem.
  • Odpowiedz
@Cuntenti: Ja jestem z natury podejrzliwy, więc po otrzymaniu zaproszenia na fb bym myślał, że laska ma do mnie jakiś uraz od pierwszego wejrzenia i chce mi wywinąć jakiś wredny numer. Tymczasem tak naprawdę to miała nietypowy sposób żeby zwrócić Twoją uwagę, więc raczej nie wykluczałbym, że jest infantylna.
  • Odpowiedz
@Cuntenti: Pewnie naczytała się, że facet zwróci na nią uwagę i ją zapamięta jak będzie go gasić, wiesz bycie wyzwaniem, gonienie króliczka itd. Duża szansa na n----------e mózgowe - w sumie ma 29 lat i jak mniemam jest sama, także no.. wnioski nasuwają się same.
  • Odpowiedz
@Cuntenti: starożytna zasada mówi "miej w------e a będzie ci dane" widocznie jeszcze bardziej jej zaimponowałeś okazując jej błahe zainteresowanie czy reakcję na jej odpowiedzi/docinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mamrotekk: złota zasada, nigdy nie sraj w gniazdo swoich znajomych. Raz bym ją wyruchał a ona by później mi kolegów przeciwko mnie nastawiała bo ma problemy z głową. Dziękuję. Nie jestem na tyle zdesperowany, żeby tyle ryzykować.
  • Odpowiedz
@Cuntenti: A co by było gdyby jednak coś z tego wyszło ciekawszego niż gówniak? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bałeś się zaryzykować, zależy Ci na opini znajomych a na wypok peel osiągnąłeś lvl cipeusza, a to zdecydowanie gorsze niż jakaś tam opinia kilku znajomków ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Cuntenti: Moja diagnoza: zdałnienie rozsiane.
29 lat i takie akcje? Kijem jej nawet nie tykaj, olej i nie myśl o jakimkolwiek kontakcie. Skoro na początku tak o--------a, to jak zobaczy jakiekolwiek ślady przywiązania zacznie się na dobre.
  • Odpowiedz