Aktywne Wpisy

atteint +72
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz

Kolega u którego byliśmy mieszka w kawalerce, nas było z 10 osób więc chcąc nie chcąc siedzieliśmy obok siebie na łóżku w tym ja obok jednego różowego paska. Dziewczyny nigdy nie widziałem wcześniej, z wyglądu mocne 7/10. No właśnie z wyglądu bo mimo, że tak jak wspomniałem widziałem ją pierwszy raz to reagowała na mnie ogromną agresją. Wręcz niespotykaną, cokolwiek bym nie powiedział kwitowała "i co się chwalisz", gdy na nią spojrzałem słyszałem "i co się patrzysz". Z racji tego, że w stosunku do kobiet jestem potulny jak baranek sprawę olałem i unikałem z nią jakiejkolwiek interakcji. Impreza się skończyła, wszyscy wrócili do domu, całkowicie o sytuacji i o niej zapomniałem aż tu nagle dzisiaj wchodzę na Facebooka a tam zaproszenie do znajomych i jakaś próba konwersacji ze mną. Dodam tylko, że dziewczę ma 29 lat, wyższe studia i z tego co opowiadali wspólni znajomi ogarnięta życiowo, wykluczam więc, że mogłaby być aż tak infantylna. Co więc tam się o------o?
#kiciochpyta #c-----------o #gorzkiezale
29 lat i takie akcje? Kijem jej nawet nie tykaj, olej i nie myśl o jakimkolwiek kontakcie. Skoro na początku tak o--------a, to jak zobaczy jakiekolwiek ślady przywiązania zacznie się na dobre.