Wpis z mikrobloga

@miczuu: Grałem w obie gry nie tak dawno (jak dirt 3 był darmowy). W Dirt 3 grafika jest bardzo przyciemniona i rozmazana. Bardzo nierealistycznie wszystko wygląda właśnie przez oświetlenie i ten blur. Dirt Rally ma realistyczną grafikę i dużo szczegółów. Ogólnie jak przesiadasz się z Dirt 3 do Dirt Rally to masz wrażenie że zmieniłeś rozdzielczość z 1280x720 na full hd( ͡° ͜ʖ ͡°) Na filmikach
  • Odpowiedz
  • 1
@Matthe: gram sobie teraz w dirt rally, a w dirt 3 gralem w sumie jakos mega dawno temu wiec jakos nie mialem tej grafiki w pamieci, ale jak obejrzalem ten filmik to mega blado wyglada dirt rally... podczas gry jak i tak mam wszystko na maxa oprocz jakiegos tam zageszczenia drzew grafika jakos nie powala.
  • Odpowiedz
@miczuu: obie gry są jednak ustawione na inny target. Dirt 3 z gymkhamą i wieloma trybami raczej dla zwykłych fanów wyścigów. Rally nastawiony bardziej na simracing przeznaczony jest dla innej grupy odbiorców. Jak dla mnie każdy sobie może wybrać co mu lepiej pasuje, nie karze nikt grać w Rally.

Jak dla mnie lepszy model jazdy kosztem grafiki jest zupełnie akceptowalny. Nie da się ukryć różnica jest duża, ale w ostatecznym
  • Odpowiedz