Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +90
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
mrocznapszczola +19
Do Polski powoli zbliża się kryzys w zatrudnieniu. Polacy myśleli że tak jak nieruchomości tak samo i ich pensje będą rosły w nieskończoność razem ze stałym kursem euro/dolar. Szkoda tylko że niektórzy nie podumali i zapomnieli skojarzyć, że Polska jest atrakcyjna dla inwestorów głównie przez tanią siłę roboczą. Wszystkie dynamiczne Arki i Beatki w pseudo korpo biurach za niedługo będą musieli przyjąć do wiadomości, że AI w połączeniu z Hindusem jest tańsze
#moderacja @moderacja #wykop #cenzura #afera
Ja #!$%@?ę co wy #!$%@?? Co to nicków nie można podawać? xD
Czy wy łaskawie w tej moderacji nie możecie podać powodu usunięcia wątku? Mam zgadywać? Przecież nie łamał regulaminu, ja #!$%@?ę xD
@a__s może ty powiesz o co chodzi?
http://www.wykop.pl/wpis/21079941/
I co, jak wrzucę jutro to samo z google cache to też usuniecie? Może podacie chociaż powód?
Jedyna nadinterpretacja, która przychodzi mi do głowy, to "sianie nienawiści" - czyli wyodrębnienie rakowych mirabelek. Czyli ktoś Cię nie lubi.
A wyjaśnień @moderacja zapewne nie będzie.
A jeśli jakiś mod mnie nie lubi to penis mu w anus :) Może mnie nie lubić, ale to nadużywanie uprawnień.
@Foliarz: Tak z ciekawości - ty dodajesz jakiś quality content na wykop?
@Foliarz: Tak. Umieściłeś w dyskusji zdjęcie osoby, która nie udzieliła ci zgody do publikacji swojego wizerunku. Decyzja moderatora o zaakceptowaniu zgłoszenia (i tym samym usunięciu twojego wpisu) była więc prawidłowa.
Ja cię proszę, przecież ta fotka była postowana na wykopie ze 100 razy...
1. To wytłumacz mi jeszcze czy takie coś może zgłosić byle kto, czy tylko zainteresowana?
2. Dlaczego nie podajecie powodu usunięcia wątku?
@moderacja
to co robi tutaj ten wpis:
http://www.wykop.pl/wpis/1262763/gotujzwykopem-karachan-evenstar/
@Foliarz: nawet gdyby było wrzucane i milion razy, to nic nie zmienia. Odsyłam do regulaminu serwisu (punkt 5).
#logikamoderacji
Eh