Aktywne Wpisy
Pechpechpech +7
#przegryw dowiedziałem sie ze kolegi siostrą lvl 19 chodzi na saunę nago.. a widziałem ja parę razy i jest mega łaska taka szczupła a ma bardzo duże cycki... przecież jakbym ja nago w takiej saunie zobaczył to nie dość że by mi stanął to pewnie bym się jeszcze spuścił na sam jej widok.. jak tam chłopy wytrzymują? Można jakoś zakryć siurka w takiej saunie żeby nie było widać wzwodu? Obczailbym która to
deziom +124
Sprzedaż Lotosu będzie jedną z najgrubszych afer tej kadencji. Wiecie na jakiej podstawie Ministerstwo Aktywów Państwowych zarekomendowało sprzedaż Lotosu? Na podstawie danych z dupy xDD. Ministerstwo nie miało dostępu do: wycen, umów, danych operacyjnych Lotosu. Wynajęte firmy audytorskie (np. KMPG), które miały ocenić sens transakcji, również nie miały dostępu do tych danych xDD.
Więc dlaczego w ogóle doszło do fuzji? Prawdopodobnie dlatego, że kaczyński sobie tak ubzdurał xD, a obajtek grzecznie słuchał.
Więc dlaczego w ogóle doszło do fuzji? Prawdopodobnie dlatego, że kaczyński sobie tak ubzdurał xD, a obajtek grzecznie słuchał.
Po za tym, powinien umieścić screen potwierdzenia przelewu, a nie zamiar wykonania operacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@znikam5:
i wtedy walnie na konto jakiejś fundacji
ale właśnie to o ten cały szum idzie, a gościu robi sobie kilkudniowe szoł wizerunkowe za 13 nie swoich tysięcy
( ͡º ͜ʖ͡º)
Rowniez budżetowka
Komentarz usunięty przez autora
wspomnisz moje słowa