Wpis z mikrobloga

@MINDGAME: tak swoja droga to ta misja taka trudna nie byla, dalem z nia rade nawet na iPadzie, w sumie strzelanie ze snajperki na iPadzie/iPhonie tez mozna porownac do tej misji, np misja w GTA III jak sie 8 Ball wbiegal na statek to byl na wersji mobilnej koszmar. Gorsze od helikoptera milion razy.
@FAQGAG: @MINDGAME: mi to brat mlodszy zrobil, inaczej nigdy bym nie dal rady (), tak to z irytujacych misji pamietam misje z GTA IV TBoGT, ze trzeba bylo ostrzelac jacht z helikopterka, tylko sterowanie tym helikopterem to byl jakis dramat
@MINDGAME: no ja to tez w miare szybko ogarnalem, ogolnie lubilem scigalki i mialem juz doswiadczenie, gralem w taka scigalke Toca, ktora cechowala sie w miare duzym realizmem, tym samym ogarniecie wyscigu w Mafii nie bylo takie trudne.
@MINDGAME: mi ogolnie w snach wszystko sie miesza, gimbaza, licbaca i studbaza, rozne osoby z tych 3 etapow w tej samej klasie w sali z gimnazjum, etc, teraz mialem sen, ze mialem jakas dziwna wychowawczyni, byl jakis motyw seksu, a potem sie obudzilem. #!$%@? to boli.