Długo wyczekiwana ale jest: moja wykopaczka! (。◕‿‿◕。) Nowa koparunia do kolekcji i ogromna puszka domowych ciasteczek! Dziękuję bardzo @Lux_Aeterna oraz jego #rozowypasek która przyczyniła się do stworzenia paczuchy dla mnie. Ciasteczka przepyszne! (⌐͡■͜ʖ͡■) Musiałam je szybko schować, bo mój niebieski już się z nimi za bardzo zakolegował. ( ͡°ʖ̯͡°) Koparunia dzielnie stoi na biurku i będzie mi towarzyszyć podczas klikania w CADa. (✌゚∀゚)☞ A co do puszki, to już mam pomysł co do niej wsadzę, gdy znikną z niej ciasteczka (pewnie niebawem znając mojego niebieskiego ( ͡°ʖ̯͡°)). (。◕‿‿◕。)
P.S. @Lux_Aeterna: Nie wiem czym bawią się teraźniejsze dzieci. Pewnie tabletem i smartphonem. (╯︵╰,) #wykopoczta
Nowa koparunia do kolekcji i ogromna puszka domowych ciasteczek! Dziękuję bardzo @Lux_Aeterna oraz jego #rozowypasek która przyczyniła się do stworzenia paczuchy dla mnie.
Ciasteczka przepyszne! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Musiałam je szybko schować, bo mój niebieski już się z nimi za bardzo zakolegował. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Koparunia dzielnie stoi na biurku i będzie mi towarzyszyć podczas klikania w CADa. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A co do puszki, to już mam pomysł co do niej wsadzę, gdy znikną z niej ciasteczka (pewnie niebawem znając mojego niebieskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)). (。◕‿‿◕。)
P.S. @Lux_Aeterna: Nie wiem czym bawią się teraźniejsze dzieci. Pewnie tabletem i smartphonem. (╯︵╰,)
#wykopoczta