Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +92
Obejrzałem 20 dni w Mariupolu. Mocny film. Musiałem w paru miejscach pauzować od nadmiaru emocji. Jeszcze bardziej chcę wspierać Ukrainę i jeszcze bardziej nie cierpię Rosji. Powinni ten film obowiązkowo puszczać w liceach, zawodówkach, itd.
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Główną częścią były 4 koperty (strasznie ładne swoją drogą) a w nich 4 krótkie liściki z obrazkami najlepszy, czyli cebulowego podróżnika, macie na picrel. Generalnie wszystko napisane na podstawie moich opisów i aktywności, za co zaplusowały w opór ʕ•ᴥ•ʔ W jednej z kopert były 3 kupony lotto, niestety nic nie wygrałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) szkoda bo na pewno bym się chociaż częścią z moją nadawczynią podzielił.
Przechodząc dalej dostałem "Zbrojnych" Terrego Pratchetta, co jest świetne bo właśnie kończę "Straż, straż!" i za co bardzo dziękuję. Na tylnej okładce znajduje się śliczna nalepka z moim nickiem ʕ•ᴥ•ʔ no i oczywiście coś czego nigdy w sumie nie miałem czyli zakładka.
Aaaaa... i coś o czym prawie zapomniałem czyli czekolada, którą pożarłem tego samego wieczora którego odebrałem paczkę.
Szkoda troszku, że nie wiem komu mam dziękować bo mirabelka się nie podpisała, a chciałem zapisać jakąś ładną notatkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ps. masz śliczny charakter pisma, kurde aż mi wstyd za samego siebie, że piszę jak dłutem po kamieniu (╯︵╰,)
#wykopoczta no i też trochę #chwalesie
źródło: comment_0lbuzJyZSDg1aning7hy8WCYTCJ9nxxN.jpg
Pobierz