Wpis z mikrobloga

Jest jakaś aplikacja do rejestrowania różnych aktywności, wraz ze statystykami, średnia z ostatniego miesiąca, średnia ogólna itd.?

Np. codzienne wyniki ciśnienia, tętna, temperatury, ile i o której wypiłem kawe, ile razy i o której robiłem kupe itd.
Później można wyciągnąć wnioski np. z tego jak picie kawy wpływa na ciśnienie i godziny wypróżniania :-)

• 18
@domenacom ja mam flexa 1 i jako urządzenie służy w sumie tylko do monitorowania aktywności. Liczba kroków, sen itp. Z poziomu aplikacji możesz dodawać jeszcze aktywność fizyczna i posiłki.
@domenacom: Mają też aplikację na telefony i przez www. Prowadzi statystyki i wykresy + poradniki. Dane można wprowadzać poprzez ich urządzenia lub ręcznie. Od nich mam wagę i smartbanda.
@TheMan: ale to prowadzi statystyki tylko z ich urządzeń? Np. waga, ciśnienie, puls itd? Mają ciekawe produkty widzę :D a ta waga jak się sprawuje? Warto kupić? Aplikacja działa prawidłowo? teraz jakiś update był większy chyba
a da się podłączyć fitbit do tej aplikacji?

@domenacom: Da się zsynchronizować dane z platformy Fitbit z Withings.

ty masz te opaske GO? slabo to wyglada, nie ma funkcji zegarka, nie lepiej kupic jawbone albo fitbit?

@domenacom: Mam Pulse Ox, ale nie potrzebowałem jej w formie zegarka. Jeśli szukasz takiej, która wygląda jak zegarek to są Active i Steel - https://www.withings.com/eu/en/store