Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zycie jest niesprawiedliwe. W mediach promuje sie idealy a my i tak nie mozemy tego osiagnac. W teledyskach widac facetow co siedza na plazy z ladnymi dupeczkami. Ty siedzisz w pokoju z meblami z lat 90 ze swoja Ewelina(6/10) co ma waskie biodra, male c---i i ciemne miejsca insymne. Za oknem zimo i szaro. W filmach facet ma branie kak James Bond. W prawdziwym zyciu kobiety nie zwracaja na ciebie uwage bo maja chlopaka albo męża i żyjąc w katolibanie musza udawac cnotliwe. Ehh...gdzie mnie moze czekac zycie jak z serialu?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie potrafisz odpowiedzieć w jednym komentarzu tylko zalewasz gównem? Po wypowiedziach widać, że jesteś jeszcze gówniarzem albo idiotą. Chcesz przebierać w ładnych laskach to tylko Filipiny, nikt ci nie karze mieszkać w dużym mieście, znajdź sobie jakąś małą wysepkę i żyj jak król
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Stulej z ciebie po prostu. Siedzenie obok ładnej d--y (bo ty nie mówisz o atrakcyjnej i ciekawej kobiecie, ale o "dupci") jest dla ciebie szczytem marzeń i życiowym osiągnięciem. A co ty masz do zaoferowania tej dupci albo tej Ewelinie 6/10? Meblościankę w domu rodziców? Zmień siebie, to zmieni się świat dookoła.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: naprawdę chciałbyś otaczać się kobietami którym się nie podobasz a które lecą tylko na twój hajs? Tak naprawdę przyjemniej jest jak pożąda cię dziewczyna 6/10 niż niepożąda cię 9/10. Wtedy twoje ego czuje dobrze a długotrwała przyjemność ego jest lepsza od chwilowego zamoczenia kutasa.
Poza tym twoje gadanie to biadolenie typowego biedaka który się telewizji naoglądał. Dojrzyj.
  • Odpowiedz
@AgentGecko: Widziałem parę blogów podróżniczych i Filipiny wydają się lepszą opcją niż mainstreamowa Tajlandia. Polecam kanały youtube ucieczkadoraju, beakdacycle. Po prostu niska cena życia, piękne wysepki jak ze snu, biali są tam traktowani wyjątkowo. Dziewczynom podoba się nasza europejska uroda. Panuje tam bieda, więc taki zwykły polak to dla nich bogacz z bogatej europy.
  • Odpowiedz
@rak_kontent: To kuszące, zwłaszcza że zawsze mnie pociągały te rejony Azji południowo-wschodniej. A typ urody dziewczyn z Filipin to chyba mój ulubiony. Na pewno obczaję polecone przez Ciebie kanały.
  • Odpowiedz