Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Zycie jest niesprawiedliwe. W mediach promuje sie idealy a my i tak nie mozemy tego osiagnac. W teledyskach widac facetow co siedza na plazy z ladnymi dupeczkami. Ty siedzisz w pokoju z meblami z lat 90 ze swoja Ewelina(6/10) co ma waskie biodra, male c---i i ciemne miejsca insymne. Za oknem zimo i szaro. W filmach facet ma branie kak James Bond. W prawdziwym zyciu kobiety nie zwracaja na ciebie uwage bo maja chlopaka albo męża i żyjąc w katolibanie musza udawac cnotliwe. Ehh...gdzie mnie moze czekac zycie jak z serialu?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: xadereq
Zaakceptował: sokytsinolop
Ps troll. Nic sue w twiom zyciu nie zmieni, jesli to co teraz robisz,vto twoja niedzielna rozrywka
Poza tym twoje gadanie to biadolenie typowego biedaka który się telewizji naoglądał. Dojrzyj.
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: A jesteś jak James Bond? Nie, Ty nie masz za grosz klasy, bo jesteś stulejarzem. Szkoda tylko Eweliny.
Zaakceptował: sokytsinolop