Wpis z mikrobloga

#makijaz
Czy paletka cieni too faced chocolate bar jest na tyle lepsze od odpowiednika i heart makeup, że warto dopłacić? I heart są różne kolory i mógłbym wziąć kilka w cenie jednego too faced. Próbowałem oglądać jutuby, ale jutuberki mówią dziwnym językiem.
  • 13
  • Odpowiedz
Czy paletka cieni too faced chocolate bar jest na tyle lepsze od odpowiednika i heart makeup, że warto dopłacić?

@kuraku: Jak do takiego zwykłego zastosowania, to nie. W cenie jednej oryginalnej kupisz trzy różne wersje zamiennika i jeszcze do tego trzy solidne pędzle do makijażu oczu.
  • Odpowiedz
@scharlottka: a jakieś dizajnerskie(bardzo podoba mi się idea paletki-czekolady) paletki, które są lepsze polecasz?

@Lipwig: no wiem i taki mniej więcej miałem pierwotny plan(bez pędzli, bo te osoba zainteresowana ma mega dobre podobno) :)
  • Odpowiedz
@scharlottka: Pod jakimi względami? Mi czekoladka akurat nie odpowiada kolorystycznie (zbyt ciepła jest), ale mają kilka innych paletek utrzymanych w chłodniejszych tonach i zastanawiałam się nad niektórymi.
  • Odpowiedz
@SuperPanda: Sypią sie. #!$%@?, cienie za 300 zl i sie sypia. xD Zle sie tez blenduje, ciezkie sa w uzyciu. Trzeba sie mocno namachac zeby je dobrze rozprowadzic. Nowe odkrycie: paletki z Gosh za 69,99 zl w hebe. 9 cieni, trzy albo cztery warianty kolorystyczne, ladnie zapakowane. Nie sypia sie wcale, bo sa bardzo kremowe, mozna nawet palcem nakladac <3
  • Odpowiedz
@scharlottka: Źle tzn. że tworzy się jeden kolor jak w przypadku Urban Decay? A Inglot wg ciebie się sypie? Bo mnie odpowiada pod każdym względem, tylko że trochę zbyt kredowy jest, wolę coś bardziej kremowego właśnie.
  • Odpowiedz
@SuperPanda: inglota nie uzywalam nigdy, wiec nie wiem. Nie jeden kolor, jak uzywasz dwoch roznych niepodobnych do siebie kolorow to bardzo ciezko jest zrobic przejscie miedzy nimi, jeden sie rozciera normalnie, ale jak masz juz dwa lub wiecej to za cholere sie nie da. A im dluzej probujesz tym wiecej tego sie osypuje i koniec koncow zamiast na powiecie, cale cienie masz na policzkach :D
  • Odpowiedz