Aktywne Wpisy

s3b4 +984
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w

Wiedzieliście, że gdyby nie hawajskie koszule, to idea tzw. luźnych piątków, podczas których pracownicy na co dzień zobowiązani do noszenia garniturów otrzymali możliwość założenia przed weekendem czegoś luźniejszego, mogłaby w ogóle nie powstać? Historię tego zjawiska, jak i moją interpretację półformalnych zestawów na casual friday znajdziecie pod tym linkiem:
http://secondhanddandy.pl/2016/12/smart-casual-friday-konkurs.html
Przy końcu wpisu czeka na Was konkurs, w którym mam do rozdania dwa trzystuzłotowe vouchery do wykorzystania w sklepach Wólczanka. Przy dobrych promocyjnych wiatrach mozna za to kupić dwie koszule z droższej linii, albo cztery z tańszej, więc całkiem atrakcyjna jest to opcja. #rozowepaski także mile widziane w charakterze uczestników, bo marka ma tez ofertę skierowaną do nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ubierajsiezuszatym #menswear #modameska #konkurs #klasycznaelegancja #ciekawostki
źródło: comment_GIBVsIf5LsuG8ivLijQ9GZL7TsfTI8C3.jpg
PobierzJuż se dajcie siana - wykopowe samce alfa zza klawiatury - z tymi oklepanymi tekstami. Przynajmniej da się u Dawida podpatrzyć jak można się fajnie ubrać w tym smutnym jak pi@#da kraju. Ode mnie jak zawsze plus.
1. zgol ten kiepawy zarost, jest rzadki, nie wygladasz korzystnie. bez bedzie lepiej
2. po co ubierasz sie w ciuchy poskreslajace Twoja bardzo szczupla sylwetke, wygladasz jak anemik
3. zapodaj lepiej jakiegos t-shirta i jeansy
źródło: comment_AgNSByl3YYRD3IFBpDlig5pZU1gcmxeP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora