Wpis z mikrobloga

@zbigniew-wu: szczerze mówiąc nie wiem, wrzucaliśmy tylko motywy do WP i HTML'e i było podobnie. Tylko, że oczekiwanie nie jest gwarantem dostania się. Potem są jeszcze poprawki, ale "troszkę" szybciej się do nich dobierają.
  • 0
@mg93 to akurat wiem, dawno temu porwałem się z motyką na słońce i chciałem od razu szablon do wp wrzucić, a to był chyba mój trzeci w życiu ( ͡ ͜ʖ ͡) oczywiście odrzucili ;)

Teraz wrzuciłem prosty html, powinno być ok. Nic to, trzeba czekać :) dzięki za pomoc.
@zbigniew-wu: Jeśli chodzi o HTML to też jest teraz trudniej niż kiedyś. Kiedyś wystarczyło zrobić jakiś unikalny onepage + strona zwykła + strona z shortcodami. Teraz, żeby przejść trzeba z minimum 4 warianty onepage'a. Jak coś to pytaj na PW. Orientuję się w miarę na co patrzą.
@zbigniew-wu: jakosc designu tak spadla na ryj ze to jest porazka. na wp jest troche wyzszy poziom (jakosc kodu) niz na site templates (html). jezeli wyglada to jakos przyzwoicie to sie dostanie, lecz nie licz na sprzedaz jezeli nie jest unikalne i nie ma mnostwo wariantow