Wpis z mikrobloga

@Cahir22:

Przygotowanie: 80 min
Porcja: 360 kcal

Przepis na 4 porcje:
- 4 duże cebule (mogą być też czosnkowe i czerwone)
- 30 dag łopatki mielonej
- mała czerwona papryka
- 3 duże pomidory
- 2 ząbki czosnku
- małe jajko
- namoczona w wodzie i odciśnięta kajzerka
- szklanka bulionu
- 2 łyżki oleju
- 1/2 pęczka natki
- 1/2 łyżeczki ostrej papryki
- łyżeczka oregano
- łyżeczka musztardy
-
@Cahir22 Cóż, jak wrzucić pod programowanie jakiś marny żart to też nie da zadowoleni.
San uważam za przesadę narzekanie że ktoś wrzucił obniżkę 75% ale przecież od normalnej ceny tylko 30%. Ale osoby które bezkarnie trollują dziesiątkami wpisów są jeszcze gorsze
@FerN77: Tag służy do tagowania mistrzu. Jeśli coś jest o #cebuladeals to tagujesz, nie ma znaczenia czy to oferta czy to jakaś historia.
Ale oczywiście cebularze stwierdziły że ten tag jest tylko do jednej i konkretnej rzeczy, czyli ofert wspomnianych przez OP chińskich gówien za 0,99$. Bawi mnie to że tacy ludzie płaczą że ktoś nie umie tagować, a oni sami nie wiedzą na czym polegają tagi.

No ale w Polsce
@FerN77: Tag służy do tagowania mistrzu. Jeśli coś jest o #cebuladeals to tagujesz, nie ma znaczenia czy to oferta czy to jakaś historia.

Ale oczywiście cebularze stwierdziły że ten tag jest tylko do jednej i konkretnej rzeczy, czyli ofert wspomnianych przez OP chińskich gówien za 0,99$. Bawi mnie to że tacy ludzie płaczą że ktoś nie umie tagować, a oni sami nie wiedzą na czym polegają tagi.

@Prawdziwy_Polak:
#cebuladeals to
@Cahir22: mnie najbardziej smieszy, jak przyjdzie taki Mirek, co nie umie tagowac, uzyje tego tagu a potem jak sie dowie, ze zle uzyl tagu to zamast to zrozumiec to boldupi ze "hurr durr zalosny tag zrupci se moderowany" bo przeciez NIE MA OPCJI zeby on byl w bledzie.

A u podstaw jest oczywiscie administracja ktora nie wprowadza autorskich tagow.