Aktywne Wpisy
damienbudzik +235
Mam wrażenie, że gdyby Thermomix był zwykłym urządzeniem dostępnym na półkach sklepowych, bez tego MLM-owego prania mózgów na prezentacjach to mało kto by się nim zainteresował.
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Mam na ćwiczeniach, ale typ siedzi i mamy robić co chcemy, a mnimum 3 projekty trzeba zrobić.
I nie rozumiem w jakim celu robi się te warstwy i w ogóle jak? (AutoCAD 2017)
#autocad #studbaza
A jeszcze kilka pytanek, powiedzmy mam do "przerysowania" takie coś.
1. Jak zrobić tę linię przerywaną?
2. R i Φ wiem skąd, a te trójkąty od czego?
3. Czy te groty ze strzałkami to tylko z wymiarowania, czy można sobie życie ułatwić i samemu powstawiać i "zbudować" na linii?
Może idiotyczne pytania, ale sama siedzę w domu i to
A autocada mam na "technologii informacyjnej"
A jak dodać te tolerancje?
Ktos już wcześniej w średniej miał to zaczął robić, to sobie fotkę cyknęłam :D
Jeszcze nie wiem jak dodać te tolerancje
Miałem takich asów co uwalali zaliczenie z cada bo nie umięliy narysować trójkątów
@SaiGasai: Nie wierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)