Wpis z mikrobloga

"Mój stary to fanatyk ligi legend. Pół mieszkania zaj*ne paysafecardami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżąca na ziemi figurkę Zeda czy Cho'Gatha i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają spiczaste zadziory. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu jakaś Anivia w nodze.
Przegladarka zaj
*na stronami Free RP, poradnikami wyjścia z golda, buildami na Yasuo xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich lolowych kanałach na youtubie, żeby znaleźć najlepszy build. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into mobafire bo myślałem, że przestanie trollowac gierki buildami od brofresco ale teraz nie dosyć, że je trolluje bardziej to jeszcze siedzi na jakichś forach dla mainow Yasuo i kręci gównoburze z innymi graczami o najlepsze teamcompy itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypieolić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wk*ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu syndra kontruje yasuo xD. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę HASAGI, za naj*nie 10k postów."
"Jak jest marzec to na weekend zapie
ala na iem. Od jakichś 5 lat w każdego marca jeżdżę z nim do tego jenego spodka a ojciec pieoli o zaletach budowania hexdrinkera. Jak się dostałem na studia to stary przez tydzień pieolił że to dzięki temu, że grałem dużo Lee Sinem, a on jest trudną postacią i mózg mi lepiej pracuje.
Co sobotę budzi ze swoim znajomym CzarnYm74PL całą rodzinę o 4 w nocy bo zabierają mu nashora, banują Yasuo, każą grac supporta itd.
Przy jedzeniu zawsze pie
oli o nowych patchach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Riot Games, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu d--y durr nerfia yasuo, tylko kradno hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąc i idzie ogladac Nervariena żeby się uspokoić.
W tym roku sam sobie kupił na święta 100$ paysafecard na opening hextech. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj wzial go i doladowal RP. Otworzył skrzynki i siedział cały dzień przed komputerem, bo wypadł mu Blood Moon Yasuo. [cool]
Gdyby mnie na długość ręki dopuścili do serwerów riot games to bym wziął i rozpieolił.
Jak któregoś razu, jeszcze w licbazie, miałem urodziny to stary jako prezent zagrał ze mną rankeda w drodze wyjątku. Super prezent k
*o.
W champion select ktoś spickował malphite na topa, a ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Picknal tego Yasuo, gra się zaczęła. Po pięciu minutach mi się znudziło więc włączyłem spotify to mnie ojciec pieolnął klawiaturą po głowie, że nie moze sie skupić. Jak mu zgankowalem mida w early i nie oddałem first blooda, to darł sie następne pół gry. Godzinę musiałem grać z nim i słuchać jak to bardzo trzeba znerfić Akali i Shaco. W pewnym momencie ojciec poszedł do drugiego pokoju i się spierdział. Wytłumaczył mi, że nie można pierdzieć w pokoju z komputerem, bo wpływa to na działanie karty graficznej.
Wspomniałem, że ojciec ma kolegę CzarnEgo74PL, z którym gra duo. Kiedyś towarzyszem rankedow był xMarek. Człowiek o kształcie piłki z wąsem i 365 dni w roku na Howling Abbys. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził z żoną Katarzyną na wigilie do nas itd. Raz ojciec miał imieniny, xMarek przyszedł na hehe kielicha. N------i się i oczywiście cały czas gadali o rankedach i buildach. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczeli drzeć na siebie mordę, czy lepszy jest Yasuo czy Zed.

WEŹ MNIE NIE Wk
*IAJ MAREK, WIDZIAŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIE PLEJSY MOŻNA ROBIC NA YASUO? CHAPS I PÓŁ HP CH*J STRZELIŁ!
k*A TADEK WIDZIAŁEŚ ZEDA PO OSTATNIM PATCHU? TWÓJ YASUO TO MU MOŻE NASKOCZYĆ

CO TY MI O ZEDZIE pieolISZ JAK LEDWO NA SILVERACH POTRAFISZ GRE WYKEROWAC. YASUO TO JEST KRÓL MIDLEJNA JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI

No i aż się zaczeli nak*iać zapasy na dywanie w dużym pokoju a ja z matką musieliśmy ich rodzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwoniła żona marka, że marek spadł z rowerka i zaprasza na pogrzeb. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec

I bardzo k
*a dobrze
Tak go za tego Zeda znienawidził.
Wspominałem też o arcywrogu mojego starego czyli Riot Games. Stał się on kompletną obsesją ojca i jak np. w telewizji mówią, że gdzieś było trzęsienie ziemi to stary zawsze mamrocze pod nosem, że powinni w końcu coś o tych sk*ysynach z riotu powiedzieć. Strony nie o lolu też przestał czytać bo miał ból d--y, że o trollach ani niedziałających serwerach nic się nie pisze.
Na stronie supportu Riot w Polsce odpowiada niejaki JZL KAPITANO. Jest on dla starego uosobieniem całego zła wyrządzonego polskim graczom przez Rito i ojciec przez wiele lat toczy z nim wojnę. Raz miał jakiś problem z clientem, a na zgłoszenie do supportu odpowiedział mu JZL KAPITANO i stary aż dostał bana na 2 tygodnie za to co wypisywał do niego.
Po klęsce w starciu słownym z Riot Games ojciec rozpoczął partyzantkę internetową polegającą na szkalowaniu riotu i JZL KAPITANO na rankedach. Napie
alał na niego jakieś głupoty typu, że JZL był troll singedem na rankedach albo, że go słyszał na ulicy jak mówił, ze boostuje konta itd. Skończyło się na permbanie za niesportowe zachowanie.
Jak dostał bana to przez tydzień w domu się nie dało żyć, ojciec k*ił na przekupny trybunał, riot, JZL KAPITANO i w ogóle cały świat. Z jego pieolenia wynikało, że riot jak jacyś masoni rządzi całym krajem, pociąga za szurki i ma wszędzie układy. Przeliczał ile RP i IP z tego konta stracił, ile tam ma skinów, run, ikonek, ile esencji mu zostało, ze po openingu wypadł mu skin shard do riven i dostawał strasznego bólu d--y, ile on by mógł tam skinów kupic jeszcze.
Stary jakoś w zeszłym roku stwierdził, że koniecznie musi mieć konto na EUW bo niby na EUNE same polaczki i wszyscy go chcą oszukać

synek na euw to bede mieć platyne! tam to jest community!

ale nie chciało mu sie levelowac ani nikt nie chciał mu oddać a hehe frajerem to on nie jest żeby komuś płacić za konto 30lvl więc zgadał się z jakimś kolegą, że bedą mieć konto na spółkę, konto było jakiegos Janka, który miał platyne 5 a nie golda 5 jak stary, większość champow i 4 strony na runy (stary i tak używał tylko full ad xD).
Na początku ta kooperatywa szła nawet nieźle ale w któryś weekend ojciec chciał koniecznie zagrac i nie mógł i miał o to olbrzymi ból d--y. Jeszcze ci jego koledzy mówili na tsie, że wygrywają rankedy jak poj*ni więc mój ojciec tylko leżał czerwony ze złości na kanapie i sapał z wk*ienia. Sytuację jeszcze pogarszało to, że nie miał na kogo zwalić winy co zawsze robi. W końcu doszedł do wniosku, że to niesprawiedliwe, że Janek gra bez niego bo przecież to ich wspólne konto.
Po godzinie mówi do mnie, że muszę mu pomóc z czymś. Wchodzę do pokoju a tam odpalony ranked shaco support xD Pytam co on robi a on mówi, że zmienił Jankowi hasło i trolluje mu rankedy bo on go oszukal XD Na nic się zdało tłumaczenie, że nie bedzie miał konta. Na szczęście po grze szybko dostał bana na 2 tygodnie za feeding.
Stary zadowolony chce iść pochwalić sie kolegom na tsie ze swojego dokonania a tu nagle przyjeżdża janek współwłaściciel, który domyślil się co mogło stać sie z jego kontem xD Zaczęła się nieziemska inba bo janek drze morde dlaczego stary trolluje i że ma hasło zmieniac a ojciec się drze, że on go oszukal i to miało byc wspólne konto a on nie grał w ten weekend. Ja starałem się załagodzić sytuację żeby ojciec od nich nie dostał wpieolu bo było blisko.
Po kilkunastu minutach sytuacja wyglądała tak:
-Mój ojciec leży na ziemi, kurczowo trzyma się komputera i krzyczy, że nie zmieni hasła
-Janek krzyczy, że ma zmienic
-Janek ma rozj
*ny nos bo próbował leżącego ojca odciągnąć od komputera za nogę i dostał drugą nogą z kopa
-Dwóch policjantów ciągnie ojca za nogi i mówi, że jedzie z nimi na komisariat bo pobił człowieka
-We wszystkich oknach dookoła stoją sąsiedzi
-Moja stara płacze i błaga ojca żeby zmienił haslo a policjantów żeby go nie aresztowali
-Ja smutnazaba.psd
W końcu policjanci oderwali starego od komputera. Ja podałem Jankowi haslo i poszedł, krzyczac staremu, że nie ma już do konta żadnego prawa i lepiej dla niego, żeby się nigdy na summoners rift nie spotkali. Matka ubłagała policjantów, żeby nie aresztowali ojca. Janek powiedział, że on się nie będzie pieolił z łażeniem po komisariatach i ma to w dupie tylko ojca nie chce więcej widzieć.
Stary do tej pory robi z Jankiem gównoburzę na grupce arkela bo zrobil tam specjalny post, gdzie przestrzega przed robieniem jakichkolwiek interesów z moim ojcem. Obserwowałem ten temat i widziałem jak mój ojciec nieudolnie porobił trollkonta

Natalia Kowalska

Liczba znajomych: 0

Ten post założyli jacyś idioci! Znam użytkownika Tadeusz Staryanona od dawna i to bardzo porządny człowiek i wspaniały main Yasuo! Chcą go oczernić bo zazdroszczą umiejętności!

Potem jeszcze używał tych trollkont do prześladowania niedawnego kolegi od konta. Jak zakładał jakiś temat to ojciec się tam wpie
alał na trollkoncie i np. pisał, ze ch*jowa dywizja i widać, że nie umie grac xD
Z tych samych trollkont udzielał się w swoich tematach i jak na przykład wrzucał screeny ze statami to sam sobie pisał

Jakich masterek używasz? Zrobisz tutoriale do Yasuo na YouTubie?

a potem się z tego cieszył i kazał oglądać mi i starej jak go chwalą na grupkach."

#pasta #leagueoflegends
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach