Aktywne Wpisy
sruk +80
zawsze mnie irytuje jak zachód pokazuje polske jak jakąś białą utopie, ci ludzie nie mają pojęcia jaka tu jest bieda i korupcja, jakie wały sie tu robi codziennie żeby okraść obywatela, ci prawicowcy z zachodu by spierdzielali do swojego "lewackiego piekła" po trzech dniach życia w polsce powiatowej, i prawdopodobnie uważają polaków za podludzi w porównaniu do szwedów, czy niemców.
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
no ale nie ma murzynów na tym jednym zdjeciu metra wiec based
klewerewel +8
Podchodzi do mnie chłop z pracy i pyta się czy chodzę czasami na saunę.....Ja pier*****e...... I dziwicie się dlaczego kobiety chcą być oddzielone od mężczyzn w saunach
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
#rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn #pieklokobiet #pieklomezczyzn #p0lka #praca
#xiaomi #redmi3pro #cebula (żeby mnie nie zabili za cebuladeals ( ͡° ͜ʖ ͡°))
@brusef: namówiłeś na telefon który nie istnieje
@Dax13: zauważ że ja się nie czepiam tylko zwracam uwagę i nie o redmi 3 pro tylko o redmi 3S PRO czyli cholera wiec co bo jest to połączenie nazw dwóch telefonów, parę dni temu mirek pytał o ten telefon i wskazał na aukcje gdzie telefon podpisany był jako Redmi 3S PRO, dalej jako Redmi 3S a w opisie snapdragon 616 czyli 3 PRO
@Dax13: nie jestem pewien czy tutaj Xiaomi oficjalnie nie użyło oznaczenia PRO przy 3/32 ale to zostawmy bo to bez znaczenia przy tym
Nie rozumiesz o co chodzi, sprzedawcy sami sobie mylą te dwa modele sami nie wiedząc co sprzedają, wystawiają 3S PRO i musisz zgadywać i sprawdzać po specyfikacji czy chodzi mu o 3S 3/32 czy o 3 PRO 3/32.
@Dax13: nie musisz mnie tego uczyć bo to wiem
Przy Note 3 mamy dobre czyste rozróżnienie bo widząc PRO wiemy że to snapdragon, dlatego jest to w pełni akceptowalne ale przy Redmi 3S dopisek PRO wprowadza pewien błąd.
Tu przykład tego
@Dax13: tylko że on jeszcze pomylił procesor więc nie wiem jak on to kopiował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora