Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

202492 +1
Ale wiecie, że Putin może jednym przyciskiem unicestwić Ukrainę? pstryk i cały kijów przestaje istnieć, więc przestańcie się podniecać, tym, że Ukraińcy odbili 100m na froncie, skoro to nic nie znaczy.
#bekazwykopkow #ukraina #wojna
#bekazwykopkow #ukraina #wojna

Kiedy ja w roku 2000 miałem Nokię 6210 mój #rozowypasek mial jakiegoś czarnego Erriksona, którego zostawiał w domu, bo zapominał. Prosiłem: "Noś kochanie telefon. Będę mógł do Ciebie zadzwonić, wysłać SMS, a jak się spóźnisz to przynajmniej dasz znać." Różowy patrzył na mnie jak na idiotę i stukał się w głowę. Dzisiaj ma Iphona 7, w którym ciągle dłubie. Ja nosze piątkę, której ciągle zapominam. Różowego to wścieka.
W roku 2003 potrafiłem przesiedzieć na forum mojego miasta, albo w Wikipedii do 4 nad ranem. Próbowałem tworzyć stronki internetowe. Mój #rozowypasek oglądał telewizję i darł się jak sugerowałem nieśmiało, że może byśmy kupili lepszy komputer. O maku nawet mowy nie było. "Chyba na łeb upadłeś, żeby coś takiego kupować. Nikt tego nie ma, a zresztą po co nam komputer". Dzisiaj okupuje wszystkie domowe komputery na raz, dostaje stosy maili z głupich sklepów internetowych. Kradnie mi ipada i z nim śpi przeglądając cholera ją wie co. Ja ograniczyłem korzystanie z internetu do kilku portali. Coraz mniej gapię się w komputer, coraz więcej czytam drukowanych książek.
W roku 2005 osiągnąłem przyzwoitą dyspozycję startową w amatorskich maratonach rowerowych zarówno szosowych jak i górskich. Mój rekord to 5 miejsce overall w Mistrzostwach Polski. Zacząłem dużo ćwiczyć, dbać o to co jem. Poznałem fundamenty ludzkiej fizjologi i zasady treningu. Mój #rozowypasek nigdy nie pojechał ze mną na zawody. Obrażał się, gdy nie chciałem jeść tego co on. Narzekał na moje przepocone koszulki i lamentował ile kasy idzie na rowery. Dzisiaj mój kochany różowy jest na jakiejś tam kolejnej diecie, kupił sobie trenażer, jeździ na nim w salonie i gada o zbilansowanych posiłkach. Ja zacząłem sobie natomiast cenić spanie w weekend do południa i sport w Eurosporcie przy zroszonej butelce piwa w towarzystwie kolegów.
Aktualnie znajduję się w czołowych 10% światowych graczy w WoT. Utrzymanie formy zajmuje mi, przyznaję, sporo czasu. Mój #rozowypasek powiedział ostatnio, że jeśli jeszcze raz zobaczy mnie przy tej grze, to spotkamy się u adwokata. Wczoraj zacząłem się zastanawiać jak to będzie za 10 lat... ( ͡° ͜ʖ ͡°)