Wpis z mikrobloga

Siema motomirki. Pytanie o opinię nt. #audi .
A6 quattro 2012 r. 200 tys. Km. 3.0 tdi s tronic, beżowa skóra, bezwypadkowy bo sprawdzony, z polskiego salonu, olej w skrzyni co 60 tys w aso, komputerowo wtryski i turbo sprawdzone, 2 kpl opon w ladnym stanie, z mankamentow to drzwi kierowcy powtornie malowane i zderzak przedni, lekko sie poci pod pokrywa zaworow, przednia szyba do wymiany, odprysk poszedl. Srodek jak nowy. Cena 98 tys zł z fakturą vat. Dobra cena, czy przecietna? #motoryzacja
  • 28
Dobra cena, czy przecietna?

@fireman2: przeciętna, przecież to tylko Audi. Nawet jak jesteś napalony na Audi to i tak nie wiadomo czy dobra czy nie bo nie wiadomo w jakim stanie jest samochód. Wróżenie z fusów to raczej nie tutaj.
@legion2012: mondeo za 90k to jakaś biedawersja z silnikiem pasującym do może focusa a lepiej do fiesty. Focus to segment niżej, st to zresztą całkiem inne wrażenia niż krowiaste A6. C5 za tyle to pewnie 1.6 thp które co prawda jest już nieco poprawione w stosunku do pierwszych tragicznych 1.6 thp (rcz, hue hue) ale to jednak nadal zupełnie inna klasa silnika niż trzylitrowy turbodiesel.

OP oczywiście nie napisał czego tak
@xetrov: a ja bym wolał gwarancję, że jak mi dwumasa, turbo, komputer, wtryski jebną to mi to naprawią na gwarancji a nie że później deska rozdzielcza świeci jak choinka
znajomy kupił kiedyś s klase szybko sprzedał, choć na brak pieniędzy nie narzekał ( ͡° ͜ʖ ͡°)