Aktywne Wpisy

Ka4az +713
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy to jest prawidłowa odpowiedź?
Nie powinno być odwrotnie? Że roztwór soli w wannie ma wysokie stężenie, dlatego wyciąga wodę ze skóry, przez co skóra nie ulega pomarszczeniu?
Ktoś ma jakieś publikacje naukowe na ten temat? Bo wierzyć mi się nie chce, że dla zdrowego człowieka komora deprywacyjna jest wskazana.
Wydaje mi się, że najlepszym argumentem przeciw osmozie jest fakt, że jedynie pewne miejsca na skórze się fałdują (tj. opuszki palców).