@Ulubiona: szczerze Ci powiem, że ja dobieram składniki na oko, bez jakiegoś rygorystycznego dawkowania co do dekagrama. Może dlatego nigdy nie wychodzi taki sam, co też jest plusem. Cały sekret polega na konkretnym przegryzieniu się składników, czyli im dłużej będzie się gotować, tym będzie lepszy. Taki odgrzewany po kilku dniach to jest to!
Składniki: 2,5 kg kiszonej kapusty 500 g boczku wędzonego 1
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
#dziendobry
#bigos
Kto rano wstaje ten dostanie porcję ciepłego bigosu, proszę się nie pchać, starczy dla wielu.
Aha, pieczywo we własnym zakresie, bo nie mam.
Komentarz usunięty przez autora
Składniki:
2,5 kg kiszonej kapusty
500 g boczku wędzonego
1