Aktywne Wpisy
Going34 0
#teams
Pacjent #motrola30edgeultra #android12.
Problem - nie mogę się zalogować na #teams #microsoft.
Wpisuję email, hasło, potwierdzam w Authenticator kod, a temasy mnie cofają do okna ponownego logowania. Po trzecim razie okno po wpisaniu hasła ładuje się w nieskonczoność.
Nadałem temu cholerstwu wszystkie uprawnienia, użycie baterii nieograniczone.
Na lapku smigają bez problemu z tym kontem. Help
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #android #smartfony
Pacjent #motrola30edgeultra #android12.
Problem - nie mogę się zalogować na #teams #microsoft.
Wpisuję email, hasło, potwierdzam w Authenticator kod, a temasy mnie cofają do okna ponownego logowania. Po trzecim razie okno po wpisaniu hasła ładuje się w nieskonczoność.
Nadałem temu cholerstwu wszystkie uprawnienia, użycie baterii nieograniczone.
Na lapku smigają bez problemu z tym kontem. Help
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #android #smartfony
papanostulos +3
Dzien Dobry.
Czas rozpocząć kolejny cudowny dzień.
Czas rozpocząć kolejny cudowny dzień.
Kolejny film na dziś, niestety już nie tak dobry jak Mgła.
As Above, So Below - FW / IMDb
Od czego by tu zacząć... bardzo ładna pani archeolog poszukująca... w sumie nie pamiętam czego, ale ogólnie rzecz dzieje się w Paryżu, a dokładniej w katakumbach gdzieś w #!$%@? pod Paryżem. Główna bohaterka uznaje, że obcy gość poznany w klubie na imprezie będzie świetnym przewodnikiem, no a pan przewodnik się zgadza, bo podobno w katakumbach jest jakiś skarb.
Ekipa z 6 lub 7 osób schodzi do w/w katakumb i czarny niestety nie ginie pierwszy. Mają ze sobą jakąś mapę, ale koniec końców i tak się gubią. Zaczynają schodzić co raz niżej i za każdym razem ktoś twierdzi, że "that's the right way". No #!$%@? logiczne, im niżej zejdziemy tym szybciej wyjdziemy na góre...?
Im niżej tym dziwniejsze rzeczy zaczynają się #!$%@?ć, średnio co 15 minut ktoś ginie, mamy sporo jumpscares ledwo widocznych przez namolny shaky cam.
Tyle ode mnie, zacytuję teraz znanego wykopowego krytyka filmowego i znawce w swoim fachu:
~sejsmita, 25.11.2016
Musiałoby być "trochę bardzo lepiej" niż ostatnie bazgroły. No i trzeba by pisać jakoś w miarę terminowo, a nie raz na ruski rok. Z drugiej strony trochę praktyki wyleczyłoby wtórny analfabetyzm. Się pomyśli. :D