Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#nofap #nofapchallenge #tfwnogf

Właśnie zwaliłem konia pierwszy raz od niedzieli. Po tygodniu z radością na twarzy, motywacji i nadziei na poprawę wróciła depresja, apatia i bezsens życia. Straciłem nadzieję na znalezienie dziewczyny, a poznałem w tym tygodniu super koleżankę. Gdyby mi teraz spojrzała w oczy to od razu by wyczuła tą słabość, brak testosteronu i pewności siebie spowodowany opróżnieniem wora po całym tygodniu wstrzymywania. Znowu muszę przestać walić kilka dni, żeby moja pewność siebie wróciła do normy, bo mam wrażenie że inaczej nie chciała by się ze mną umówić. I znowu pewnie nie wytrzymam pod koniec tygodnia i wysmarkam moje smutki w papier toaletowy. I tak #!$%@? w kółko....
Poratujcie mnie Mirki jak się wyrwać z tego błędnego koła?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
#nofap #nofapchallenge #tfwnogf

...

źródło: comment_B2ivkQ84Iio0ZkuGhYqUCMejViICZBVk.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
Gdyby mi teraz spojrzała w oczy to od razu by wyczuła tą słabość, brak testosteronu i pewności siebie spowodowany opróżnieniem wora po całym tygodniu wstrzymywania. Znowu muszę przestać walić kilka dni, żeby moja pewność siebie wróciła do normy, bo mam wrażenie że inaczej nie chciała by się ze mną umówić.

@AnonimoweMirkoWyznania: Co ta nofapowa propaganda robi z człowieka.
  • Odpowiedz
Veglowb: Ale żeś sobie znalazł wymówkę że to wszystko przez fapanie. To siedzi w twojej głowie a nie w twoim pisiorze. To że sobie fapniesz nie sprawia że od razu jesteś wszystko Ci się osłabia, to że testoviron ci spada to też nie do końca prawda, głównie po prostu opada ci samoocena. W twoim przypadku to kwestia umysłu a nie ciała.

Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
SystematycznaDziewczyna: To nie fap, weź kubek, dwie gąbki kuchenne i rękawiczke.
Rekaeiczke wkladasz pomiedzy gabki, calosc wkladasz do kubka. Nawilzasz to zelem pod prysznic lub oliwka. Na necie znajdziesz dokladnie jak to zrobic
Nie masz poczucia winy dzieki temu

Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz