Aktywne Wpisy
kitty-cat +21
Nie mogę spać. Budzę się w okolicy 1-2 ale idzie zasnąć, potem 3-4 i zaczyna się problem no i znowu przed 5 i już ciężko jest zasnąć.
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
noipmezc +10
wstawiajcie swoje pierwsze smartfony. muj to htc desire z
O czym mógłbym napisać jeden rozdział w pracy licencjackiej na ten temat?
Nabyłem dwie książki "zakamarki marki" Pawłą Tkaczyka i "Czym jest branding" matthew healey, patrze w te ksiażki i nie wiem jak to ugryźć
Ogolnie pisze o tworzeniu wizerunku firmy poprzez identyfikacje wizualną, w pierwszych rozdziałach mam zamiar pisac o tym czym jest logo i o jakichs elementach identyfikacji wizualnej, moze tez o procesie projektowania logo, a w 3 cos na temat wizerunku/brandingu, ale nie wiem jak to ugryźć. Pomoze ktos?
#branding #marketing #wizerunek #pytanie
A jeśli chcesz wyjść poza samą wizualną stronę marki, sprawdź wszystkie artykuły z serii „szkielet marki”.
Trzymam kciuki za pracę. W razie czego, pisz
Komentarz usunięty przez autora
W pierwszeym rozdziale pisałem tylko o logo(jako najwazniejszy element dentyfikacji), a konkretnie, czym jest, rodzaje, i cechy idealnego logo + dwie strony o psychologii koloru(chociaz moze podepne to pod rozdzial związany z