@zweipack: Trochę się nie zgadzam kolego. Dla mnie M4A3E2, M19 i M18 to najlepszy setup na świecie. Z kolei gdybyś powiedział to o brytyjczykach to przyznałbym chętnie rację.
@zweipack: Gdzie utknąłeś :D Zależy które czołgi bo mi się do 3 tieru grało bardzo przyjemnie potem nie wiem bo nie mam ( ͡°͜ʖ͡°) Natomiast Brytoli porzuciłem bardzo szybko na 2 tierze.
@zweipack: niestety, musisz czołgami USA bardziej kampić i grać defensywnie... 100 razy upewniaj się, zanim wychylisz ryjka, że nikt nie celuje w Ciebie ( ͡°ʖ̯͡°)
@zweipack: walker bulldog bardzo skillowy pojazd, nie wybacza błędów, wielka krowa bez pancerza która przez swoją mobilność zachęca do gnania na przeciwnika na pełnej prędkości co źle się kończy.
dokladnie o to chodzi. super perszing to niby czolg ciezki, wiec nie powinien wymuszac takiej taktyki, a bulldog to ostatni czolg lekki, ktory z--------a aż miło i wręcz prosi się o flankowanie. kampienie nimi to chyba jedyna metoda grania, która nie doprowadza do frustracji.
@HHHHHH: on ma przede wszystkim zajebiste dzialo z zajebsicie wysoka predkoscia wylotową, i do kampienia się nadaje. tyle że z dużej odległości trzeba podziurawic przeciwnika jak ser, 4-5 pociskami, żeby go ubić. szczególnie jak stoi frontem. niektórych od przodu w ogóle nie da się przebić, mimo że niby penetracja jest wystarczająca...
#warthunder