Aktywne Wpisy

Mam dzisiaj dobry humor więc decyzja należy do was, zgłaszamy beemiarza na policję czy nie? (ʘ‿ʘ)
#policja #polskiedrogi #stopcham #pytanie #bmw #samochody #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #pytanie #bmw #samochody #prawojazdy
Jak wyżej
- Zgłoś go 45.9% (693)
- Odpuść mu 54.1% (817)

Tomahawkkk +218
1. Mieszkanie kupione w 2018 roku za 350k zł,
2. wynajmowane przez 4 lata za 3000 zł/msc,
3. sprzedane w tym tygodniu za 670k zł.
Tak wygląda nieopłacalna inwestycja według spadkowiczów xD
#nieruchomosci
2. wynajmowane przez 4 lata za 3000 zł/msc,
3. sprzedane w tym tygodniu za 670k zł.
Tak wygląda nieopłacalna inwestycja według spadkowiczów xD
#nieruchomosci

To była długa i dziwna droga. Pierwsze akwarium od dawna, wybór dość ciężkiej rosliny do hodowli, import pierwszych krewetek, które z niewiadomych do dziś przyczyn zdychały jedna po drugiej (podejrzewam jedzenie o to). Ze stada 10szt zostały 4. Jakiś czas temu jedna krewetka okazała się być samicą. Nosiła jakja, potem często się chowała. To było około 4 tygodni temu. Dziś pierwszy raz na ścianie akwarium zauważyłem nowe życie! :) Jestem mega podjarany tym, że po tylu przejściach, ciągłych problemach z wodą te moje małe urwisy były w stanie się rozmnożyć. W przyszłym tygodniu biegnę do sklepu po jakieś żarcie dla maluchów - lepiej dmuchać na zimne. Pierwszy miesiąc będzie najtrudniejszy i najważniejszy.
@TheSunDoesNotRiseEveryMorning: Pociesz się - jeszcze niedawno miałem kilkaset Crystalek i nagle zaczęły padać jak szalone. Próbowałem inne jedzenie, podmiany wody, restart akwariów, leki - nic nie pomagało. Padały stare, średnie i noworodki. Obecnie zostało mi może z kilkanaście sztuk... i dalej co jakiś czas wyciągam zwłoki ze zbiorników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)