Aktywne Wpisy
xena_x +5
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.6% (99)
- Nie 75.4% (304)
Już lata się nad tym zastanawiam. Im dłużej, tym bardziej dochodzi do mnie, że "Dzień Świra" to najlepszy w swoim rodzaju film o Polakach i obecnej Polsce. Film genialny i proroczy. Z każdym kolejnym seansem chce mi się coraz bardziej płakać.
Spójrzmy na siebie! Telewizja, radio, internet, sąsiedzi, koledzy z pracy, rodzina, nieznajomi spotkani na ulicy. Przecież wszyscy dobrze wiemy, że tak właśnie jest. Obsrane i zaśmiecone chodniki? Żenujące reklamy w radiu i telewizji? Brak kultury na drogach? Zaglądanie do cudzych portfeli? Ocenianie czyjegoś wyglądu, mieszkania, samochodu? Kto to niby robi, jak nie MY?
Pokolenie Internetu, spójrzcie na to #!$%@? Mirko. Ile tu się wylewa gówna! Na innych ludzi, szczególnie na kobiety. Wszędzie ocenianie, deprecjonowanie, obrażanie, poniżanie, stalkowanie, aluzje na temat rodziny, życia seksualnego, intelektu wobec osób, których nigdy nie poznaliście. Dlaczego jesteście tak negatywni i zgorzkniali? Czy naprawdę przyjemność daje wam wypisywanie takich rzeczy, czy po prostu jest to odbicie waszego żałosnego jestestwa, tak porażająco powszechnego w naszym kraju.
Młodzi mieli wszystko zmienić, więc czemu ciągle jest tu tak duszno od tego żalu, pogardy i świadomego nieudacznictwa? Dlaczego ciągle Polak jest Polakowi wilkiem?
#!$%@?, naprawdę chciałbym wam wszystkim pomóc.
⫵polska ⫵film #internet ⫵wykop #gorzkiezale ⫵polityka ⫵polakicebulaki #zalesie #gownowpis
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Stara polska kinematografia to najlepsze filmy o Polsce i Polakach.
Mimo tego, że wiele z nich pokazuje dobitnie pewne wady oraz śmieszne cechy naszego kraju i narodu, to wcale nam nie ujmuje.
Ponadto pokazuje, jak innym krajom daleko do nas.
Kulturową reakcją obronną na takie warunki jest ostracyzm i pogarda.
Trudno powiedzieć, na ile zmiana tej toksycznej kultury jest w ogóle możliwa. Po latach zniewolenia ludzie potrafili tylko odgrywać stare schematy. Dorobkiewicze w latach 90 zachowywali się jak dyrektorzy w PRLu bo to jedyny wzór jaki im przychodził
Zaakceptował: Asterling
Mów za siebie