Wpis z mikrobloga

@Szrlh: czasem mi się zdarza jeździć, zwłaszcza z mostów w puszczy bukowej, zakładamy stanowiska i heja. Ostatnio robimy to bardziej dla dzieciaków niż dla siebie. W zeszłym roku czy to nawet dwa lata temu kilka razy zjeżdżaliśmy z opuszczonych budynków w dobrej szn, pewnie kojarzysz miejsce, exploratorze ( ͡° ͜ʖ ͡°) coś tam się w ogóle zmieniło na Wiskordzie? Burzą tam jakieś budynki, ktoś to przejął w
@obsess: ASGeje i złomiarze, a no i czasami pojawią się gimbowandale. O spalpnych samochodach nie słyszałem. Coś tam niby główny budynek prywatny jest, ale ile w tym prawdy?
Co do lin, kupiłem sobie sprzęt ale tak wypadło że nie ma z kim zjeżdżać :/, prędzej do pracy wołają, ale ja tylko ósemke posiadam na zjazdy
@Szrlh: a ostatnio na bismarcka sam się wspinałeś? Jest tam jakieś inne wejście? Niż od góry? Mieszkam rzut beretem, ale rzadko bywam, to nie wiem. Może jest tak jak w tunelu pod szpitalem na uni, że raz na dwa tygodnie ktoś musi przyjechać i wyrąbać dziurę na nowo :D
@Szrlh: na lewo wszedłeś czy dostałeś zgodę?
wiem, że kiedyś puszczali tam bez żadnej zgody, tylko trzeba było sie dogadać z ochroną.
btw ogólnie polecam zwiedzać wiskord, bezpiecznie bardzo a i klimat jest.