dj_mysz dj_mysz 19.11.2016, 10:20:48 70 + #kot #koty #heheszkiCo ja robię ze swoim życiem :D Ogólnie to dwa poprzednie klipy chyba lepiej wyszły, ale oceńcie sami.Obesrwuj #kokathecat aby być na bieżąco z Koką!
dj_mysz dj_mysz 19.11.2016, 10:21:03 0 + Wołam przez MirkoListy plusujących i komentujących ten wpis (66)Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen ! @delnaja @F0rT3hW1n @Latawiec @mroz3 @jata12 @spardo @KKon @PanNoris @szymon_jude @Transhumanista @DragDay7 @Shin @barteb @marekrz @Korea @nufdcvbt @#!$%@? @Adiss @kliquekills @MatMal @Dziki_Bigos @KazikGazikovsky @nochybaja @JohnFairPlay @mk321 @Machas @Gh0st @kowzan @jablkawmasle @Ryksa @Milady88 @Vasek @Wextor @comer123 @8locx @brylant_brylant @Shirako @goferek @meleele @Albumin @SamurajPszemeg @partycjaD @Klepajro @Tercolio @stsgol @Kapisz @TheOutskirs @palcem_robiony @Judasz_Iskariota @krozabalka
F0rT3hW1n F0rT3hW1n 19.11.2016, 10:33:31 0 + @dj_mysz: szybsze momenty przypominają mi tłumik z kota w postalu 2 XD
p.....y konto usunięte 19.11.2016, 10:52:44 15 + @dj_mysz: wszystko spoko, ale powinieneś ponagrywać nowe ujęcia i może jakiś nowy miauk się uda. Dodałbym też basowe mruczenie przy smyraniu za uszkiem.
dj_mysz dj_mysz 19.11.2016, 17:24:54 via Android 0 + @llllllllllllllllllll nie, dźwięk jest koki, nie od Gabe the dog
Co ja robię ze swoim życiem :D Ogólnie to dwa poprzednie klipy chyba lepiej wyszły, ale oceńcie sami.
Obesrwuj #kokathecat aby być na bieżąco z Koką!
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @delnaja @F0rT3hW1n @Latawiec @mroz3 @jata12 @spardo @KKon @PanNoris @szymon_jude @Transhumanista @DragDay7 @Shin @barteb @marekrz @Korea @nufdcvbt @#!$%@? @Adiss @kliquekills @MatMal @Dziki_Bigos @KazikGazikovsky @nochybaja @JohnFairPlay @mk321 @Machas @Gh0st @kowzan @jablkawmasle @Ryksa @Milady88 @Vasek @Wextor @comer123 @8locx @brylant_brylant @Shirako @goferek @meleele @Albumin @SamurajPszemeg @partycjaD @Klepajro @Tercolio @stsgol @Kapisz @TheOutskirs @palcem_robiony @Judasz_Iskariota @krozabalka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora