Wpis z mikrobloga

@patrol798: jak mial farta to czemu nie, naprawil sie i poczolgal dalej. Wlasnie to est lepsze, w Wt niż w WoT ze czasami najslabszy moze rozwalic najmocniejszego na mapie jednym strzalem a czasami dostajesz 6 strzalow ze wszystkich stron i jeszcze sie wykaraskasz
  • Odpowiedz
@patrol798: Strzał w bok wieży lub pod wyeliminuje większość czołgów z bitwy albo wybije 3/4 załogi, strzelać w tył mogliby mu nawet z 5 razy i przy farcie by sobie pojechał po chwili dalej bo tak strzelając to można liczyć tylko na wywołanie pożaru i spaleniu typa żywcem po 2 gaśnicach albo przy szczęściu wybuch zbiorników z paliwem. Silnik, przekładnia, załogant jest dużym elementem czołgu i potrafi zatrzymać bardzo dużo
  • Odpowiedz
@patrol798: Istotne jest ile ammo wozisz ze sobą, gdzie dokładnie i z jakiego pocisku dostaniesz. Wiele osób wozi małe ilości ammo i takich osobników dość ciężko w-----ć na strzał, chyba łatwiej wybić załogantów. Bicie w dupę też ma swoje zalety i wady. Gaśnice są tylko 2 ;) Zanim wciśniesz gaśnicę można coś tam jeszcze komuś jebnąć i dopiero się gasić ... Trzeba dobrze poznać grę to wiele takich "dziwnych" sytuacji
  • Odpowiedz
@pewniecham: @Restin: Tiger H lub P, obok stał jeszcze jeden Tiger a on pluł w tym czasie do czegoś. Jedyne co mnie dziwi to jak on wydostał się z tej całej sytuacji w jakiej się znalazł. Szkoda że nie włączyłem trybu obserwatora i nie oglądałem. Podejrzewam, że ubił kolesia przed sobą, ugasił silnik i dał radę uciec tygrysom chowając się za wzniesieniem.
  • Odpowiedz
@patrol798: Z działem Tigera 2 nie ma przebacz, mimo że pocisk nie ma tak dużo ładunku wybuchowego. Grając Tigerami 2 często się mi zdarzało że pocisk w ogóle nie wybuchał bo zapalnik dopiero reaguje przy 28mm pancerza, to chyba największa wartość ze wszystkich pocisków, ogólnie Niemcy maja tak nieczułe zapalniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz