Aktywne Wpisy
jacas +22
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +191
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
#wykop
@Gagar: Rozumiem. Nie jest to jednak nasza zła wola, wprowadzenie takiego rozwiązania wynikało z konieczności, a nie chęci. Jeśli ktoś wymyśli rozwiązanie, które równocześnie zadowoli Was i nie zabije naszych serwerów, to ja taką osobę z przyjemnością powitam w naszym zespole :-)
@alegoraco: To akurat na dniach powinna zostać wydana aktualizacja, o której wspominał Maciej w swoim wpisie. Jeśli tylko testerzy nie zgłoszą swoich uwag - wydajemy :-)
Jak pisał tu któryś mirek:
http://www.wykop.pl/wpis/15853095/wolaj-taktyk-pomysl-wykop-mirko-hej-w-zwiazku-z-ba/
Wówczas autor wpisu mógłby wołać zainteresowanych, zamiast używać mirkolist, i dodatkowo uniknęłoby się
Komentarz usunięty przez autora
Dziwne jest też to, że #warszawa jako jedyny na wykopie na liście tagów jest napisany z wielkiej litery.
@wonsz_smieszek: bo to taka mała rzecz, że aż głupio oficjalny komunikat pod to robić. Ale po weekendzie powinno być więcej takich nowości, wtedy puszczę zbiorczy wpis :-)