Wpis z mikrobloga

no właśnie czasem wkurzające jest, że trzeba szukać w archiwum,

@Gagar: Rozumiem. Nie jest to jednak nasza zła wola, wprowadzenie takiego rozwiązania wynikało z konieczności, a nie chęci. Jeśli ktoś wymyśli rozwiązanie, które równocześnie zadowoli Was i nie zabije naszych serwerów, to ja taką osobę z przyjemnością powitam w naszym zespole :-)
  • Odpowiedz
chodzi mi o nową aktualizacje

@alegoraco: To akurat na dniach powinna zostać wydana aktualizacja, o której wspominał Maciej w swoim wpisie. Jeśli tylko testerzy nie zgłoszą swoich uwag - wydajemy :-)
  • Odpowiedz
@Adrian77: No to rzeczywiście dużo. Tylko jaki jest tego cel? Przecież przy tak mocno rozbudowanej liście i tak nie jesteś w stanie dotrzeć do większości treści :-)
  • Odpowiedz
@a__s: Bo powiadomieńz tagów ja nie czytam. Wchodzę sobie tylko w listę tagów i wybieram co mnie interesuje. Jak nie zaobserwuję tagu, to już go potem nie znajdę.
  • Odpowiedz
@a__s: Fajna opcja. Działa mi dla wszystkich tagów, za wyjątkiem tagu #warszawa, który pomimo że go obserwuję wygląda jakbym go nie obserwował, a gdy kliknę obserwuj, to przy próbie wyłączenia powiadomień pojawia się komunikat: "nie kombinuj ;-)".

Dziwne jest też to, że #warszawa jako jedyny na wykopie na liście tagów jest napisany z wielkiej litery.
  • Odpowiedz
@a__s: szkoda że nie napisaliście (chyba że przegapiłem) z konta @wykop Ale zauważyłem i już zastosowałem. Bardzo przydatne, dziękuję! Jeszcze przydałaby się jedna sprawa: kasowanie powiadomień ("odczytywanie") z wybranego tagu. Tak, żeby można było jednym kliknięciem odczytać wszystko z #prawo albo #rozdajo, nie usuwając innych powiadomień.
  • Odpowiedz
szkoda że nie napisaliście (chyba że przegapiłem) z konta wykop

@wonsz_smieszek: bo to taka mała rzecz, że aż głupio oficjalny komunikat pod to robić. Ale po weekendzie powinno być więcej takich nowości, wtedy puszczę zbiorczy wpis :-)
  • Odpowiedz