Aktywne Wpisy
Dzień dobry wieczór. Dziś bez zbędnych przedłużań pragnę ukontentować was kolejnym epizodem z mojej prywatnej serii nietypowych teledysków ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Piotropatra +7
Ku chwale zbanowanego @Graner #listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
DrSnaut, ufoludek-zkosmosu, solusek, bednarz2000, IspitOnYourGrave, churcill, niewieszocb, PaiMei, Matril, VAPORWAVE, MaddoxX1911, AbstractObject, Gildead, anakind, JakisGlupiKon, NacjonalizmJestDobry, retardbutton, IceGoral, strzepan, Jazzyeah, Arcyksienciuniu, LashaTumbai, Przemky, FatSniper, bartolama, ratunkowa-plyta-chodnikowa, Ksurix, Strongwine, nikeroni10, kosiara25, ciamak7, Wi3rzbek, twistedgin, pcstud, pawelun, I-____-I, thebowtie, MrMixu, Ritycho, AlbertWesker, killspoderman, qhardyq, feldmarszalek
A resztę przepraszam bardzo nie spodziewałem się, że o tej godzinie będzie tyle osób. Najwyżej zrobię kiedyś drugą turę.
Jak kogoś nie ma a mocno chcę to niech napisze na pw.
#gownowpis
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @ufoludek-zkosmosu @Dr_Snaut @solusek @bednarz2000 @IspitOnYourGrave @churcill @niewieszocb @Pai_Mei @Matril @VAPORWAVE @MaddoxX1911 @AbstractObject @Gildead @anakind @JakisGlupiKon @NacjonalizmJestDobry @retardbutton @IceGoral @strzepan @Jazzyeah
1991 zamiast 1911 xd
Komentarz usunięty przez autora