Wpis z mikrobloga

Mircy super akcja na 11.11

Z #topcashback macie zwrot aż 11,11% ze związku z dniem singla!

Jako, że wiecie o tym ode mnie to nie widzę przeszkód abyście rejestrowali się z mojego ref-a - chętnych zapraszam na priv :)

Wołam @widmo82 który chyba to przewidział :P

• 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@JcL: mógłbyś wytłumaczyć o co z tym chodzi? Bo jestem w tym zielony a #cebula ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wbij na pw

@schreder pytalem się nich o to kiedyś i dla nich ważną jest data rejestracji w czasie trwania promocji - wiec możesz mieć te 10$ ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@schreder te 10$ zapewne wskoczy dopiero wtedy jak przekroczysz 10$ cashabcku - sprawdź datę rejestracji z data obowiązywania promocji ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@leszek_SK: jakos zniecheca mnie skąpy opis tego sklepuz ofertą na Mi5, mrozić kasę mogę na 2-3tyg a potem paypal, ale żeby mieć PL menu to chyba trzeba grubszą przeprawe?
  • Odpowiedz
@widmo82 nie wiem jak mi5 ale trzeba by bylo wgrac normalny soft, nie wiem jak xiaomi blokuje tel czy wofole sie da cos innego wgrac. Oferta cenowo dobra ale czy warta ryzyka?
  • Odpowiedz
@JcL: Chcąc kupić 3 produkty od dwóch sprzdawców, z trzech rożnych kont na aliexpress stosując każdorazowo (1)kupony sprzedawcy 2$ + (2)kupony aliexpress 10$ + (3)kupony select aliexpress 2$ + (4)zniżkę sprzedawcy 10$ i uzyskując każdorazowo cenę za produkt ~110$ zamiast ~134$ jak zostanie policzony cashback?
Od jednego zakupu? Od jednego produktu? Od jednego konta aliexpress? czy 3x po 11% od 110$? czy jeszcze jakoś inaczej?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ekanwro cashback jest naliczany od końcowego kosztu jaki zaplacisz w koszyku. Możesz kupić x rzeczy od x sprzedawców. Ważne abyś zrobił zakupy na czystej przeglądarce bez adblockow oraz w jednej sesji tj wbijasz na Ali przez TCB dodajesz rzeczy do koszyka i placisz.
  • Odpowiedz
@xtsdmod: co masz na myśli?