Wpis z mikrobloga

• 0
@KAROO przedział cenowy jest duży , polifta można już kupić za 10 tys. zł. Mój kosztował 7 tys.€ . Utrzymanie nie jest wbrew pozorom kosmicznie drogie jak na auto tej klasy, dużo cennych informacji znajdziesz na forum #alfaholicy.
  • Odpowiedz
@dawid_007_04: wertuje już od dawna, poza tym jestem fiaciarzem i sam grzebe, aktualnie 1.9 jtd 8v, ale nie wiem czy jestem gotow na sprzedaz i kupno 3.2, oc by mnie zjadlo, bardziej jako weekendowa fura i chyba niestety 3.0 albo 2.4 :( albo najrozsadniej 2.4 jtd, ale do takiej linii az prosi się zeby byl v6 3.2, szczegolnie, ze wedlug mnie zadbane egzemplarze beda szly w cene ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@KAROO OC 950 zł na rok. Ja właśnie po pięciu latach jazdy na zajebistym 2.4 jtd po chipie , chciałem V6 :) jeżdżę nią na codzień mam założoną instalację LPG , pali 14.6 gazu. Czego. chcieć więcej?
  • Odpowiedz
@dawid_007_04: wlasnie tak patrze, czemu masz takie niskie ceny paliwa, zaczalem podejrzewac, ze mieszkasz w de i cena sa w eurasach ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak to znosi gaz? przegladalem allegro kilka dni temu i byla 3.0 z lpg, ale nie sadzilem, ze mozna do tego silnika zastosowac lpg, jakas bardzo skomplikowana instalacja? lubrykanty i inne p------y?
  • Odpowiedz
  • 1
@KAROO jakie lubrykanty.. daj spokój, ten silnik świetnie znosi gaz. Ważne żeby robił go ktoś kto to ogarnia. Trzeba wiercić się w podstawy baranów ale do tego trzeba je zdemontować. Mój setup :LPG TECH 326, KME GOLD GT, BARRACUDA. Instalacja nie sprawia mi absolutnie żadnych problemów , pracuje w całym zakresie obrotów , jest dla mnie bez obslugowa.
  • Odpowiedz