Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +903
źródło: FB_IMG_1722413483672
Pobierz
miscellanous +272
Najgorsi w pracy fizycznej, szczegolnie na wszelkich produkcjach, tasmach czy budowach sa przewaznie ludzie, nie sama nawet praca.
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna

Na RAW jako opener starcie drużynowe – Cezary i Szajbus kontra Wielki Kasior i jego kumpel Enzo Kochaś.
Później epicka walka Klubu (w składzie Karol Anderson i Łukasz Szubienicznik) z mistrzami drużynowymi Nowy Dzień, czyli Anyżek, Asfalt i Bambus.
Sam Zozol odnosi zwycięstwo nad Tytusem z Nilu, jednak zaraz zostaje zaatakowany przez Brunatnego Siłacza.
A w walce wieczoru Potrójna Bójka: Roman Zwycięzca, Set Turlacz i obecny mistrz Kewin Ołens (który, jak pamiętamy, zyskał pas od Fińskiego Demona), w którego narożniku stoi Krzychu Jerycho.
Na SmackDown nie lepiej. Tutaj mistrzem jest Stylowy Andrzej, a pasy drużynowe dzierżą Gorący Stasiek i Nosoróg. Do tego Rodzina Wariata pod przywództwem Burego Wariata (wspierają go Łukasz Harfiarz i Eryk Rowek) próbuje wejść w głowę Radka Ortona. A Damian Ambroży kradnie ludziom rzeczy z szafek.
Ja p------ę.
#wrestling #wwe
A do tego Karolina Talent, Złoty pył, R-prawda, Alicja Lis, Lato Rae, Załoga Apollo i oczywiście Zachariasz Jeździec (tutaj trochę nagiąłem, ale mogłoby spasować)