Aktywne Wpisy

erebeuzet +72
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm

Jaki macie stosunek do autostopowiczów?
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu

Czesc :) od razu pisze, ze noob here ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy przy takim szablonie
http://preview.themeforest.net/item/travel-dojo-travel-agency-tours-htmlcss/full_screen_preview/17365002
jest mozliwosc:
1) dodanie wiecej podstron (tam u gory: destinations/experience...)
2) Czy moge wymienic film z tła oraz czy moze ich być wiecej i beda sie zmieniac co kilkanascie sek?
3) Czy ta wyszukiwarke na front page`u mozna wymienic na jakis button?
4) przy scrollowaniu drugim "polem" jest mapa swiata, mozna to "pole przeniesc na sam dół strony?
Dzieki za wszelka pomoc. peace!
Generalnie wszystko się da, ale nie czy się opłaca?
1. skoro to theme pod wordpressa to prawie na pewno da sie
2. chyba najłatwiej skleić te filmy jako jeden w jakimś edytorze do obróbki filmów i podmienić z obecnym
pierwsze 2 podpunkty chyba zrobisz sam, kolejne daj jakiemuś studentowi bo to raczej małe rzeczy xd