Wpis z mikrobloga

Co się dziś #!$%@?ło to wszelakie pojęcie przechodzi xD
Wbijam na stacje ale wolny tylko dystrybutor z pistoletem nie po tej stronie, więc rundka do okoła i wjazd "pod prąd" (tak na tej stacji można tak bo są 2 wjazdy i wyjazdy z różnych stron). Nagle na przeciwko mnie staje jakiś szrot, ja już wysiadłem i otwieram wcześniej zwolnioną klapkę od wlewu paliwa, tam kobita na oko 60+ pluje się coś do siebie w aucie i podjeżdża do dystrybutora obok bo akurat się zwolnił. No dobra kończę lać fula i nagle wyłania ten swój zatapecony ryj przez szczeline między ścianką z pistoletami a ekranem i drze morde:

O #!$%@? CHODZI ŁOTDEFAK XD
No dobra według starego poradnika zwalczania zjebów odpowiadam jakieś losowe słowa typu nie, mleko, gunwo itp itp
Okazało się, że ona bardzo chciała zając dystrybutor do którego stanąłem 10 sek wcześniej niż ona wjechała na stację i że według niej wgl stoję nie w tą stronę (dobra znajomość przepisów ruchu na stacji bulwo).
To i tak nic potem to już wiedziałem, że rak w tej kobiecinie jest mocny, przypinka KOD na kurtce no to już wiedziałem co jest grane xDDDDD
Najlepsze było jak zaczęła się pruć do kasiera że chamstwo, buractwo, PIS, korwin, #!$%@? a chłopak niewiele starszy na oko ode mnie olewcze "YHYM" na każde wypowiedziane zdanie. Ostatecznie wywnioskowałem że podczas lania miałem wyjąc pistolet wycofac na piżdzie do tyłu żeby ten niedorozwój mógł zalaĆ i dopiero miał bym wrócić SHIEEEET.
Teraz na właSnej skórze przekonałem się co to te młodzieżowe bojówki KODu. Jak wcześniej jakoś to znosiłem to teraz wiem że niedoje*anie jest w kodowcach mocne. Pozdrawiam xDDDD P.s: Mowię serio
P.s.2: Za 3 godziny zaparkowałem za autem z rejestracją W0 XDDDDD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na dole pic xD
#neuropa #gownowpis #bekazlewactwa #bekazkod
Pobierz
źródło: comment_OWcCLf0CiXrAMawCBPReCIcv74eUWMSh.jpg
  • 6