Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
krystekw2 +14
#motoryzacja #kredyt
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
2 Dostań bana za obrazek z przekleństwami
3. Zapytaj o #!$%@? tu chodzi, przecież w gorących codziennie są obrazki z przekleństwami
4. @a__s tłumaczy, że w punkcie 5.3 regulaminu poważnego serwisu wykop peel jest wyraźnie napisane, że rzucanie #!$%@? jest zabronione
5. Na wykopie jest tag ##!$%@?, jest tez ##!$%@? a nawet ##!$%@? i @Moderacja ma to w dupie
Brawo
#gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Oficjalne stanowisko:
zgłaszamy wszystkie "#!$%@? co za #!$%@? akcja"?
Komentarz usunięty przez autora
Bardzo irytuje mnie ten mem
@Lewitujacy_Judasz:
no zgadzam się to jest wskakiwanie pod ostrzał i jest im to jak najbardziej na rękę
Ale tu pojawia się problem, o którym wspomniała @Turqi - co z "#!$%@? co za #!$%@? akcja"? Przekleństw tyle samo, a mimo to, widuje tego mema pod sporą częścią postów
Na wykopie było jakieś 526391046 afer i wiecie co one zmieniły?
mniej więcej tak to widzę
To tak, jakbym ja dostał bana za nazwanie komara "małym śmierdzącym #!$%@?". Jest przekleństwo? No jest. Jest obrażanie? No... jest
Ale kogo to uraziło? Komara? XD
@Moderacja: Wielu urażonych kosmonautów już się do was zgłosiło?