Wpis z mikrobloga

@kojos: mam ten silnik, dobry, ekonomiczny jak na benzyne, ale żałuję troszkę że to nie 2.0 160 KM.
sedany są tańsze od hatchbacków, mają słabsze wykończenie w środku.

czego oczekujesz od samochodu?
@kojos: te silniki są bardzo przyzwoite - jednak jak to w hondach wymagają po pewnym przebiegu wymienienia uszczelniaczy zaworowych i następnie popychaczy (moment wymiany to moment kiedy zaczyna ginąć olej) łatwo przy zakupie zweryfikować czy rura wydechowa jest tłusta od wewnątrz.
@zolwixx: Więcej niż 100 koni, klimatyzajca, żeby miał w miarę dobre prowadzenia (wcześniej miałem focusa I i było naprawdę spoko). Samochód będzie użytkowany głownie w weekendy, dlatego chyba lepiej bezyna? Budżet max 15.
@kojos: A co ma liczba wyświetleń do tego czy auto jest spoko czy nie spoko ?? Szczególnie, że wystawione 30, tez wystawiłem od soboty golfa w dobrej cenie, nabiło mi już tez podobnie wyświetleń, a raptem dwóch januszy oglądało, bo niedziela, bo święto itd.
@kojos: znajomy wlansie chce zamienic focusa na honde, nie wiem czy to dobra zamiana, bo focusa nie znam. spalanie 7-8 litrow srednio. jak cisniesz, albo dużo kręcisz po mieście to 8+ bez problemu (pewnie zimą będzie 9), jak robisz długie dystanse 90 km/h to 6, mój rekord 5.5 na 200 kilometrach.
hatchback ma lewarek przy kierownicy, polecam :)

ew mam do sprzedania almerę tino diesla 2.2 2002 rok, 8000 do negocjacji,