Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Rozglądam się za prezentami gwiazdkowymi już i chcę kupić rodzeństwu planszówkę czy inną grę, z tym że kompletnie nie mam pojęcia co wybrać. Jedną dla siostry tak żeby mogła grać głównie z mężem, ale też jak jacyś znajomi wpadną, drugą dla brata i żony, może też taką żeby mogli grać z córkami (7 i 5 lat).
Macie jakieś pomysły?
K2
Pytasz o fajne planszowki to ci podajemy w co graliśmy i jest warte uwagi. Bo jest sporo takich gier, które po 2 razach zakopuje się na półce i nigdy więcej nie gra i niestety większość z tych tanich jest średnia
Po wpisaniu kodu creditagricole35 masz CV za 58 z darmową wysyłką, a jest ładne i bardzo przyjemnie się gra. Dla brata możesz wziąć cardline zwierzęta, nadaje się też dla dzieci/ew pędzące żółwie, ale w to nie grałam