Wpis z mikrobloga

Wołam #grybezpradu z prośbą o pomoc.
Rozglądam się za prezentami gwiazdkowymi już i chcę kupić rodzeństwu planszówkę czy inną grę, z tym że kompletnie nie mam pojęcia co wybrać. Jedną dla siostry tak żeby mogła grać głównie z mężem, ale też jak jacyś znajomi wpadną, drugą dla brata i żony, może też taką żeby mogli grać z córkami (7 i 5 lat).
Macie jakieś pomysły?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Limonene jaipur, takenoko!! , Love letter tani mały i super. Do 70 może być dość ciężko, catan może gdzieś dorwiesz za tyle. Ew CV, świetnie się w to gra i chyba mieści się w cenie
  • Odpowiedz
@Limonene pisałam ci nawet grę za 14 zł :) z tanich jeszcze jest timeline.
Pytasz o fajne planszowki to ci podajemy w co graliśmy i jest warte uwagi. Bo jest sporo takich gier, które po 2 razach zakopuje się na półce i nigdy więcej nie gra i niestety większość z tych tanich jest średnia
  • Odpowiedz
@Limonene dla 5latki może być problem zrozumieć co i jak. Ale spróbować możesz. Bardzo fajna gra imprezowa ale tez przy której nie trzeba myśleć jest Przebiegłe Wielbłądy. Sporo losowości, hazardu. Ale ładnie wykonane i dzieci to lubią. Chociaż wynik gry nie jest przewidywalny;)) też chyba w podobnej cenie.
  • Odpowiedz