Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +260
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +724
Xiaomi postarało się ulepszyć bardzo udany telefon jakim jest #mi5, ale czy na pewno zrobili to dobrze? Nowy sensor aparatu ale bez OIS, zabrana dioda IR i zakłamany Snapdragon 821 który jest 820, toeretycznie lepszy wykonanie i ultradzwiekowy czytnik linii papilarnych ktory działa nawet wtedy, gdy mamy mokre palce. Jak to wszystko zsumujemy to... Mi5s czy mi5 lepszy? Zaparszam do obejrzenia recenzji i podzielenia się swoją opinią :)
A w bliskiej przyszłości: Mi5s +. Google Pixel, Leeco Pro 2 no i staram sie o MiMix oraz MiNote 2 - ale tego pierwszego to nawet ciężko kupić mi jako tester :( Wszystko bedzie pod tagiem #majsterpirzu
#xiaomi #android #chinskiecuda #polskiyoutube #itemyzchin
Komentarz usunięty przez moderatora
Cena: $324.99
Opis: International version, MIUI 8 5.15 inch Snapdragon 821 2.15GHz Quad Core 3GB RAM 64GB ROM FHD Screen Fingerprint Scanner Type-C
Link: Xiaomi Mi5s 64GB International
Kupon jest na tej stronie: Klik
Miłego