Wpis z mikrobloga

@PauIie: mam mieszane uczucia o tym co przekazywali w tym wideo. Ziomek je substancje, która wykrzywia mu ryj ze smaku (jeden z najłatwiejszych testów na weryfikacje kwasu polega na tym czy ma smak czy nie), bierze malą dawkę, a zachowuje się jakby miotał nim szatan i jeszcze te dziwne informacje, które podają:

substancja startuje między 20 a 40 minut

Chyba tryptaminy. Nie raz nie dwa musiałem czekać i nawet 1,5h na
@chilling Wykrzywiac mu moglo od swiezego tuszu na bloterze. Wez pod uwage ze wzial pewne odmierzone, czyste 75ug gdzie czesto blotery ktore sa kupowane ze 150ug, po dokladnym zbadanie okazuje sie ze maja one realnie mniej niz 80ug a i tak "dzialaja"
@chilling: W opisach typu erowid, na których się pewnie opierają (pewnie nie konkretnie erowid, ale jakieś medyczno-encyklopedyczne), podaje się zwykle start 20-60 minut. Czasem jest dłużej, czasem krócej (szczególnie duże dawki), to pewnie zależy od wielu czynników, głównie tego ile rzeczy masz w żołądku.

Wydaje mi się, że koleś działa mniej więcej ok, jak na tę dawkę - wiadomo, że dużo zalezy od s+s, więc pewnie w takich warunkach, testu, telewizji,
@chilling: Ale przynajmniej coś porobili - bawili się na przykład tym szajsem do masażu głowy (POLECAM!), tańczyli, coś tam porobili. A ten tutaj siedział tylko i pokazał mu jakiś gówno obrazek. A potem przyniósł ruszającą się kanapkę, zamiast smacznych owoców, jak ta laska ;)
masażu głowy

@kubako: u mnie w inwentarzu od ponad pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No brzmisz sensownie, ale jak oglądałem tamten odcinek to widziałem przerażenie w jej oczach i troche się do niej negatywnie nastawiłem.
@CarlGustavJung: Gorzki posmak blotterów to raz tekturka z nadrukiem (kto jadł zwykłą tekturkę dla porównania?), oraz, zapewne bardziej, smak jakiegoś rozpuszczalnika w którym było lsd przed naniesieniem. Teoretycznie można to robic w wodzie, albo alkoholu, ale chyba nikt kto to robi "hurtowo" nie używa tych substancji.

@chilling: Wiesz czemu tamten odcinek był fajniejszy? Bo tripujący był fajniejszy. Bardziej aktywny, więcej opowiadał, wkręcał się. Zarówno przed jak i w trakcie tripa