Wpis z mikrobloga

Oj co się ostatnio najeździłem tą Scanią to moje. Wysłali mnie gdzie w stronę Lillestrøm, no i zjeżdżam z drogi głównej, patrze już jakieś 1.5km a tu benc, dróżka jak dla roweru. Zawracam, narzucam trochę takim okręgiem, żeby podejść miejsce z innej strony, patrze a tu kurna to samo, jakieś dwie śmieszne koleiny zarośnięte krzakami! No więc dalej okrążam cel, podjeżdżam do drogi nr 3 która wydawała się najlepszą ze wszystkich i szybka decyzja, wjeżdżam. W sumie nie było tak najgorzej, może z dwa razy się zesrałem ze strachu. Wjechałem do gościa na farmę a ten mi pokazuje, że tam za oborą w dole, #!$%@? ile się nakręciłem, żeby tam za tą oborę zjechać to mi mięśnie przedramion dwukrotnie urosły. Zadowolony, że mi się udało wysiadam z auta a gość mówi, że zamawiał pompo-gruszkę i, że po #!$%@? ja tu wjeżdżałem w ogóle ... Koniec końców gościu stwierdził, że będzie woził taczką, bo zanim drugi samochód przyjedzie to będzie noc. W połowie roboty on już tylko gładził beton a ja mu taczką dowoziłem, także wspólnymi polsko-norweskimi siłami zrobiliśmy robotę i wszyscy byli zadowoleni. Pozdrawiam Was dobrzy ludzie i za bezpieczny weekend, elo!

#betonowoz #emigracja #praca #norwegia
ReFree - Oj co się ostatnio najeździłem tą Scanią to moje. Wysłali mnie gdzie w stron...

źródło: comment_RINyRs7XrUfGVD8xPSuhwhqzLLPSy4BF.jpg

Pobierz
  • 5