Aktywne Wpisy
#seriale #telewizja
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Fifka23 0
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Pracuj w studiu graficznym.
Miej skilla fotoszopowego na poziomie ponad 9000 i wzrasta.
Kolega z pracy, który siedzi obok ciebie jest głupią parową.
Długo by o tym mówić.
Taki typ człowieka co najpierw z tobą śmieszkuje a potem donosi do korpodowódców.
Taki co wyżłopie całą kawę i nie zrobi nowej.
Szkoda strzępić ryja.
Zdecyduj się użyć fotoszopowego skilla dla zła w dobrej sprawie.
Na jego biurku stoi zdjęcie z nim i jego żoną na jakiejś plaży.
Pewnego dnia jak skończył pracę, weź zdjęcie i zrób skan w ultra jakości.
Zrób serię kopii.
Na każdej kolejnej jego żona ma niezauważalnie zmienioną twarz aż na ostatnim zmienia się w Andrzeja Dudę.
Wydrukuj je i wymieniaj mu zdjęcie na biurku co jakiś czas.
Obecnie jego żona jest już w około 30% Andrzejem.
Nadal nic nie zauważył.
Ciekawe czy uda mi się dokończyć transformację zanim ogarnie.
Życzcie mi szczęścia.
Tak, jak ty z tego portalu.