Wpis z mikrobloga

Widzę że ostatnio na mirko sporo jest postów spod tagu #logikarozowychpaskow #rozowepaski i takie tam historie nieporadnych różowych, jakby to nagrać to pewnie wyszedł by z tego #smiesznypiesek
Otóż jak ktoś nie umie holować samochodu, to nie jest to logika różowych pasków, tylko n----------e mózgowe i nie chciałabym żeby ktoś oceniał mnie przez pryzmat takich hehe śmiesznych historii. Zacznijcie odróżniać zachowanie ameby od zachowania typowego dla kobiety, serio. Jak ktoś jest głupi to nie ważne jakiej jest płci, jest po prostu głupi.
#zalesie #oswiadczenie #logikaniebieskichpaskow i również #j--------e
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@baldi: bo chyba tam nie bylo tagu pasty ;> a wiele osob komentowalo na powaznie :P

@rtone: szkoda, że nie napisales lodowce.
Bo w końcu każdy facet sam wniesie duzą lodówkę na 5 piętro ( )
  • Odpowiedz
@agaja: @wszystkie_zajete: bo prawda jest taka, że po prostu kobiety ogólnie są mniej pojętne- nie jestem seksistą, takie są moje doświadczenia. Przynajmniej ja tak uważam- facetów też głupich widziałem, ale kobiety potrafią być czasem strasznie głupie, a co ciekawe to idzie w korelacji z narcyzmem i przeświadczeniu o swojej mądrości
  • Odpowiedz
@tajemniczygosc: Różnica jest taka, że głupie laski mają łatwiej w życiu od głupich facetów. Facetów baranów jest cała masa, ale taki przeciętny to nawet nie ma samochodu którym może pojechać bo jest na zasiłku, albo pracuje za 1000 zł. Porobi coś, kupi żubra, wypije przed telewizorem i tyle, nie masz nawet gdzie go spotkać. Natomiast kobieta jak jest np. ładna i jakiś biedak się w niej zakocha to jakoś funkcjonuje
  • Odpowiedz
Natomiast kobieta jak jest np. ładna i jakiś biedak się w niej zakocha

@rtone: aj od razu biedak. Jak nie myśli rozsądnie o przyszłości, tylko leci na sama ładna buzię, to sam sobie jest winien.

Choć też w sumie zawsze mnie zastanawiało, jak to jest, że nieraz tylu facetów leci na takie głupie baby tylko z powodu wyglądu...
  • Odpowiedz